Povezane vesti
"Ako se njemu nešto desi..." Jovana drhtavim glasom o Draganu, pa spomenula i bivšeg muža
Mondo 25.06.2024
Jovana Jeremić govorila je o odnosu sa bivšim, ali i sadašnjim partnerom. Jovana Jeremić govorila je o odnosu sa bivšim, ali i sadašnjim partnerom. Jovana Jeremić oduvek je za medije otvoreno pričala o svim temama, pa čak i svom privatnom životu ističući… »
"Takav treba da mi ostane u pamćenju": Jovana Jeremić drhtavim glasom o bivšem i neizvesnoj budućnosti sa sadašnjim dečkom…
Blic 24.06.2024
Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o sadašnjem partneru, biznismenu Draganu Stankoviću, ali i bivšem mužu Vojislavu Miloševiću. - Svi su ponosni na mene, moj muž prvi, Dragan je nevenčan sada... On je moj drugi muž. Voja mi je stvarno rekao jednom… »
Vesti dana »

Ciklon Srbiji donosi jednu veoma neobičnu vremensku pojavu, zato ovu stvar ne činite danas i sutra
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih

Da li građani mogu da tuže lokalne samouprave i gradove zbog ambrozije?
Danas pre 4 satijoš 10 povezanih

Potpuna eskalacija haosa na ulicama Nepala! Veliki broj mrtvih, uveden policijski čas, vojska patrolira ulicama, žena premijera živa spaljena (foto)
Kurir pre 54 minutajoš 30 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih

Stojković za Sputnjik: Albanija je naš rival – mi smo nivo ispod Engleza
Sputnik pre 8 minutajoš 59 povezanih