Повезане вести
Роналдо, мужјак змије, девет година био сам и излегао 14 беба
Н1 Инфо 26.06.2024
Факултет у Портсмуту у Великој Британији саопштио да је у виваријуму у том граду рођено 14 беба бразилске змије боа, које су пример партеногенезе, односно природног облика асексуалне репродукције у којој се ембриони развијају без… »
Мужјак змије Роналдо девет година био сам - и излегао 14 беба
Радио 021 26.06.2024
Факултет у Портсмуту у Великој Британији саопштио је да је у виваријуму у том граду рођено 14 беба бразилске змије боа, које су пример партеногенезе. У питању је природан облик асексуалне репродукције у којој се ембриони… »
После 9 година апстиненције мужјак Роберт родио бебе: Вести из Британије шокирале свет
Телеграф 26.06.2024
При рођењу су дуги од 38 до 50 центиметара, достижу 1,2 метра у првој години, а женке су вец́е од мужјака. Факултет у Портсмуту у Великој Британији изјавио је данас да је у виваријуму у том граду рођено 14 беба бразилске змије… »
Вести дана »
Русија поздравила нову стратегију САД: У документи се ЕУ оптужује да блокира америчке напоре да заврши рат у Украјини
Еуроневс пре 50 минутајош 46 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
"Хвала мами и тати што су ме пустили да јурим!" Ландо Норис после титуле шампиона Формуле 1: Нисам дуго плакао...
Вечерње новости пре 29 минутајош 38 повезаних
Судије и тужиоци протестовали испред Уставног суда због политичких притисака
Време пре 14 минутајош 19 повезаних