Povezane vesti
Osmaci danas i sutra podnose listu želja za upis u srednju školu
Zoom UE 26.06.2024
BEOGRAD – Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji moći će danas i sutra, putem portala Moja srednja škola ili neposredno u školi, da podnesu listu opredeljenja za upis u srednju školu. Konačna lista želja biće objavljena 29. juna, a… »
Osmaci danas podnose listu želja za upis u srednju školu
Glas Zapadne Srbije 26.06.2024
Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji moći će danas i surtra putem portala Moja srednja škola ili neposredno u školi da podnesu listu opredeljenja za upis u srednju školu. Konačna lista želja biće objavljena 29. juna, a rezultati… »
U centar 26.06.2024
Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji moći će danas i sutra putem portala Moja srednja škola ili neposredno u školi da podnesu listu opredeljenja za upis u srednju školu. Konačna lista želja biće objavljena 29. juna, a rezultati… »
Pressek 26.06.2024
Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji moći će danas i sutra putem portala Moja srednja škola ili neposredno u školi da podnesu listu opredeljenja za upis u srednju školu. Konačna lista želja biće objavljena 29. juna, a rezultati… »
Počinje podnošenje liste želja za upis u srednje škole: Konačna lista 29.juna, evo kako je učenici popunjavaju
Mondo 26.06.2024
Konačna lista želja biće objavljena 29. juna. Konačna lista želja biće objavljena 29. juna. Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji danas i sutra mogu putem portala Moja srednja škola ili direktno u školi da podnesu listu želja za upis u… »
Telegraf 26.06.2024
Osmaci sutra podnose listu želja za upis u srednju školu. Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji moći će danas i sutra putem portala Moja srednja škola ili neposredno u školi da podnesu listu opredeljenja za upis u srednju školu. Konačna… »
Vesti dana »
Ko je ministarka Adrijana Mesarović, Novosađanka koja će sesti u fotelju Tome Mone
Nova pre 1 satjoš 86 povezanih
Pali srpski Eskobar, hrvatski general i direktor Javnog preduzeća! Otkrivamo detalje tajne akcije srpskih službi sprovedene pod okriljem noći (video/foto)
Kurir pre 23 minutajoš 87 povezanih
Ovo je sastav Zvezde za Štutgart: Šok na golu, ni Ilić ni Glazer!
Mondo pre 47 minutajoš 42 povezane