Povezane vesti

Objavljeno uputstvo za podnošenje liste želja na portalu „Moja srednja škola”

Objavljeno uputstvo za podnošenje liste želja na portalu „Moja srednja škola”

Politika 26.06.2024
Ministarstvo prosvete objavilo je uputstvo za popunjavanje liste želja za upis u srednju školu, koju ujutro mogu podneti elektronskim putem portala „Moja srednja škola” ili u osnovnoj školi. Učenici listu opredeljenja za upis u srednju školu… »
Objavljeno uputstvo za podnošenje liste želja na portalu Moja srednja škola

Objavljeno uputstvo za podnošenje liste želja na portalu Moja srednja škola

RTV 26.06.2024
BEOGRAD - Ministarstvo prosvete objavilo je uputstvo za popunjavanje liste želja za upis u srednju školu, koju osmaci od jutros mogu da podnesu elektronski preko portala Moja srednja škola ili u osnovnoj školi. Učenici listu opredeljenja za upis u… »
Kako će se raditi naredne školske godine u školama na području Vojvodine?

Kako će se raditi naredne školske godine u školama na području Vojvodine?

Danas 26.06.2024
Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje objavio je kalendar obrazovno-vaspitnog rada za osnovne i srednje škole za narednu školsku 2024/25. godinu na teritoriji Vojvodine. Kao i u ostatku Srbije, i u vojvođanskim školama naredna školska godina… »
Osmaci danas i sutra popunjavaju listu želja: Ovo je sve što treba da znate o spisku od kojeg vam zavisi koju srednju školu…

Osmaci danas i sutra popunjavaju listu želja: Ovo je sve što treba da znate o spisku od kojeg vam zavisi koju srednju školu…

Blic 26.06.2024
Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji moći će danas i sutra putem portala Moja srednja škola ili neposredno u školi da podnesu listu opredeljenja za upis u srednju školu. Popunjavanje liste želja obavlja se elektronskim putem i neposredno… »
Osmaci danas podnose listu želja za upis u srednju školu

B92 26.06.2024
Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji moći će danas i sutra putem portala Moja srednja škola ili neposredno u školi da podnesu listu opredeljenja za upis u srednju školu. Konačna lista želja biće objavljena 29. juna, a rezultati… »
Osmaci podnose listu želja za upis u srednju školu

Osmaci podnose listu želja za upis u srednju školu

Insajder 26.06.2024
Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji moći će u sredu i četvrtak, putem portala Moja srednja škola ili neposredno u školi da podnesu listu opredeljenja za upis u srednju školu. Konačna lista želja biće objavljena u subotu 29. juna, a… »
Osmaci danas i sutra podnose listu želja za upis u srednju školu

Radio 021 26.06.2024
Učenici osmog razreda danas i sutra preko portala Moja srednja škola ili neposredno u školi mogu da podnesu listu opredeljenja za upis u srednju školu. Konačna lista želja biće objavljena u subotu, 29. juna, a rezultati raspodele po školama i… »

Nova 26.06.2024
Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji moći će danas i sutra putem portala Moja srednja škola ili neposredno u školi da podnesu listu opredeljenja za upis u srednju školu. Konačna lista želja biće objavljena 29. juna, a rezultati… »
Kreće upis u srednju školu Osmaci danas podnose listu želja

Kreće upis u srednju školu Osmaci danas podnose listu želja

Dnevnik 26.06.2024

Euronews 26.06.2024
Učenici osmog razreda osnovnih škola u Srbiji moći će danas i surtra putem portala Moja srednja škola ili neposredno u školi da podnesu listu opredeljenja za upis u srednju školu. Konačna lista želja biće objavljena 29. juna, a rezultati… »
Osmaci podnose listu želja za upis u srednju školu: Konačna lista 29. juna, raspodela 2. jula

Osmaci podnose listu želja za upis u srednju školu: Konačna lista 29. juna, raspodela 2. jula

Ozon 26.06.2024
Sremska Mitrovica – Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole i upis u srednju školu i ove godine obavljaće se bez podnošenja ijednog papira, putem portala Moja srednja škola, www.mojasrednjaskola.gov.rs. Na navedenom portalu roditelji i… »

Vesti dana »