Povezane vesti
"Ne sećam se 40 posto svadbe" Vlada iz "Magla benda" venčao se pre 20 dana, a već priča o svađama sa suprugom!
Kurir 26.06.2024
Vladan Savić iz "Magla benda" otvorio je dušu o svom venčanju, koje se održalo pre tri nedelje. - Papir meni jeste bitan. Više mi je bitno crkveno venčanje od opštinskog. Tako sam vaspitan, u takvoj sam porodici odrastao. Jeste to običan papir… »
"Ne sećam se 40 posto svadbe": Vlada iz "Magla benda" o gala venčanju i svađama sa suprugom: "Stalno smo zajedno" (video)
Blic 25.06.2024
Vladan Savić iz "Magla benda" otvorio je dušu o svom venčanju, koje se održalo pre tri nedelje. - Papir meni jeste bitan. Više mi je bitno crkveno venčanje od opštinskog. Tako sam vaspitan, u takvoj sam porodici odrastao. Jeste to običan papir… »
Vesti dana »

Rhmz objavio, stižu nam tropske vreline, pali se i meteo alarm zbog visokih temperatura! Detaljna prognoza za naredne dane
Kurir pre 19 minutajoš 8 povezanih

Haos u Minhenu: Sukob dve frakcije navijača PSŽ-a u metrou posle osvajanja LŠ, sve blokirano kod stadiona
Telegraf pre 5 satijoš 12 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Konačna borba za finale ABA lige - Partizan dočekuje Dubai, Budućnost želi podvig protiv Zvezde
RTS pre 14 minutajoš 5 povezanih