Povezane vesti

Ana Mihajlovski podnela ostavku na mesto odbornice Skupštine grada Beograda

Nova 26.06.2024
Voditeljka Ana Mihajloviski podnela je danas ostavku na mesto odbornice Skupštine grada Beograda. Ona je na to mesto izabrana kao kandidatkinja liste "Kreni - promeni". Mihajlovski u svojoj ostavci navodi da se javno i pre kampanje odrekla mandata, ali… »
Voditeljka Ana Mihajlovski podnela ostavku na mesto odbornice Skupštine grada Beograda

Voditeljka Ana Mihajlovski podnela ostavku na mesto odbornice Skupštine grada Beograda

NIN 26.06.2024
Voditeljka Ana Mihajloviski podnela je danas ostavku na mesto odbornice Skupštine grada Beograda, na koju je izabrana kao kandidatkinja liste "Kreni-promeni". Mihajlovski je u ostavci, koju je preneo portal Nova.rs, navela da se mandata odrekla javno i… »

Radio 021 26.06.2024
Voditeljka Ana Mihajlovski podnela je danas ostavku na mesto odbornice Skupštine grada Beograda, na koju je izabrana kao kandidatkinja liste "Kreni-promeni". Mihajlovski je u ostavci, koju je preneo portal Nova.rs, navela da se mandata odrekla javno i… »
Podnela ostavku: Puno pozdravljam i "ove" i "one" Ana Mihajlovski Grubin obelodanila zašto je napustila Manojlovićev…

Podnela ostavku: Puno pozdravljam i "ove" i "one" Ana Mihajlovski Grubin obelodanila zašto je napustila Manojlovićev…

Kurir 26.06.2024
Voditeljka Ana Mihajlovski Grubin podnela je danas ranije najavljenu ostavku na mesto odbornice u Skupštini grada Beograda. Ona je na izborima održanim 2. juna bila kandidatkinja za odbornicu na listi "I ja sam Beograd - Kreni-Promeni", ali je i krajem… »
"Pozdravljam "ove" i "one": Voditeljka Ana Mihajlovski podnela ostavku u Skupštini grada Beograda

"Pozdravljam "ove" i "one": Voditeljka Ana Mihajlovski podnela ostavku u Skupštini grada Beograda

Blic 26.06.2024
Voditeljka Ana Mihajlovski Grubin podnela je danas ranije najavljenu ostavku na mesto odbornice u Skupštini grada Beograda. Ona je na izborima 2. juna bila kandidatkinja za odbornicu na listi "I ja sam Beograd - Kreni-Promeni", ali je i krajem maja… »
Šta je voditeljka Ana Grubin poručila odbornicima beogradske Skupštine u pismu kojim je podnela ostavku?

Šta je voditeljka Ana Grubin poručila odbornicima beogradske Skupštine u pismu kojim je podnela ostavku?

Danas 26.06.2024
Voditeljka Ana Grubin podnela je danas ranije najavljenu ostavku na mesto odbornice u Skupštini grada Beograda. Ana Grubin je na izborima 2. juna bila kandidatkinja za odbornicu na listi „I ja sam Beograd – Kreni-Promeni“, ali je i pre zvaničnog… »

Vesti dana »