Povezane vesti

Milanović objavio kandidaturu za novi predsjednički mandat

Milanović objavio kandidaturu za novi predsjednički mandat

Al Jazeera 26.06.2024
Očekujem podršku SDP-a, trebat će mi iz niza razloga, i organizacijskih, dakle da me ne pokradu, rekao je Milanović. Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović objavio je kandidaturu za novi petogodišnji mandat na čelu države. “Evo sad. Imam najviše… »
Milanović potvrdio da će se kandidovati na predsedničkim izborima

Milanović potvrdio da će se kandidovati na predsedničkim izborima

N1 Info 26.06.2024
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović potvrdio je da će se kandidirati ponovno na predsedničkim izborima i rekao da očekuje podršku SDP-a koja mu treba, između ostalog i da ga ne pokradu. “Eto sad. Očekujem podršku SDP-a, trebaće mi iz niza… »
Milanović najavio da će se ponovo kandidovati za predsednika Hrvatske

Milanović najavio da će se ponovo kandidovati za predsednika Hrvatske

RTS 26.06.2024
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović potvrdio je da će se ponovo kandidovati na decembarskim izborima za tu funkciju i poručio da očekuje da će ga u tome podržati SDP. Zoran Milanović je potvrdio da će se kandidovati na decembarskim izborima za… »
"Imam najviše znanja i iskustva": Milanović najavio kandidaturu na predsedničkim izborima

"Imam najviše znanja i iskustva": Milanović najavio kandidaturu na predsedničkim izborima

Kurir 26.06.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović potvrdio je danas da će se kandidovati ponovo na predsedničkim izborima, koji bi trebalo da budu održani u decembru ove godine. Istakao je da očekuje podršku najuticajnije opozicione SDP, čiji je nekada bio… »
Milanović najavio kandidaturu za drugi predsednički mandat

Milanović najavio kandidaturu za drugi predsednički mandat

Novi magazin 26.06.2024
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović najavio je danas da će se kandidovati za novi petogodišnji mandat. "Očekujem podršku (opozicione) Socijaldemokratske partije", rekao je Milanović novinarima u Zagrebu upitan o pisanju medija da će se kandidovati… »
"Imam najviše znanja od svih": Milanović najavio kandidaturu na predsedničkim izborima

"Imam najviše znanja od svih": Milanović najavio kandidaturu na predsedničkim izborima

Večernje novosti 26.06.2024
HRVATSKI predsednik Zoran Milanović potvrdio je danas da će se kandidovati ponovo na predsedničkim izborima, koji bi trebalo da budu održani u decembru ove godine. Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Bandic Istakao je da očekuje podršku najuticajnije… »
Milanović potvrdio: Kandidovaću se ponovo za predsednika, očekujem podršku SDP-a

Milanović potvrdio: Kandidovaću se ponovo za predsednika, očekujem podršku SDP-a

RTV 26.06.2024
ZAGREB - Hrvatski predsednik Zoran Milanović potvrdio je danas da će se kandidovati ponovo na predsedničkim izborima, koji bi trebalo da budu održani u decembru ove godine. Istakao je da očekuje podršku najuticajnije opozicione SDP, čiji je nekada… »
Zoran Milanović objavio kandidaturu za novi predsednički mandat

Zoran Milanović objavio kandidaturu za novi predsednički mandat

Nova 26.06.2024
Aktuelni predsednik Hrvatske Zoran Milanović objavio je kandidaturu za novi petogodišnji mandat na čelu države. „Evo sad. Imam najviše znanja i iskustva“, odgovorio je Milanović na pitanje kada će objaviti kandidaturu za drugi predsednički… »
"Kandidovaću se"; Na pitanje kada će to objaviti, rekao je "evo sad"

"Kandidovaću se"; Na pitanje kada će to objaviti, rekao je "evo sad"

B92 26.06.2024
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović danas izjavio da će se opet kandidovati za predsednika. Na pitanje kada će objaviti kandidaturu, odgovorio je: "Evo sad". "Očekujem podršku SDP-a, trebaće mi, iz niza razloga, da me ne pokradu. Imam najviše… »
Zoran Milanović najavio kandidaturu na predsedničkim izborima

Zoran Milanović najavio kandidaturu na predsedničkim izborima

Telegraf 26.06.2024
Aktuelni predsednik Hrvatske potvrdio da će tražiti novi mandat. Aktualni predsednik Republike Hrvatske Zoran Milanović potvrdio je medijima da će se kandidovati za novi mandat. "Očekujem podršku SDP-a, trebaće mi, da me ne pokradu", rekao je… »

Vesti dana »