Повезане вести

Милановић објавио кандидатуру за нови предсједнички мандат

Милановић објавио кандидатуру за нови предсједнички мандат

Ал Јазеера 26.06.2024
Очекујем подршку СДП-а, требат ће ми из низа разлога, и организацијских, дакле да ме не покраду, рекао је Милановић. Предсједник Хрватске Зоран Милановић објавио је кандидатуру за нови петогодишњи мандат на челу државе. “Ево… »
Милановић потврдио да ће се кандидовати на председничким изборима

Милановић потврдио да ће се кандидовати на председничким изборима

Н1 Инфо 26.06.2024
Председник Хрватске Зоран Милановић потврдио је да ће се кандидирати поновно на председничким изборима и рекао да очекује подршку СДП-а која му треба, између осталог и да га не покраду. “Ето сад. Очекујем подршку СДП-а, требаће… »
Милановић најавио кандидатуру за други председнички мандат

Милановић најавио кандидатуру за други председнички мандат

Нови магазин 26.06.2024
Председник Хрватске Зоран Милановић најавио је данас да ће се кандидовати за нови петогодишњи мандат. "Очекујем подршку (опозиционе) Социјалдемократске партије", рекао је Милановић новинарима у Загребу упитан о писању медија да… »
"Имам највише знања и искуства": Милановић најавио кандидатуру на председничким изборима

"Имам највише знања и искуства": Милановић најавио кандидатуру на председничким изборима

Курир 26.06.2024
Хрватски председник Зоран Милановић потврдио је данас да ће се кандидовати поново на председничким изборима, који би требало да буду одржани у децембру ове године. Истакао је да очекује подршку најутицајније опозиционе СДП, чији… »
Милановић најавио да ће се поново кандидовати за председника Хрватске

Милановић најавио да ће се поново кандидовати за председника Хрватске

РТС 26.06.2024
Председник Хрватске Зоран Милановић потврдио је да ће се поново кандидовати на децембарским изборима за ту функцију и поручио да очекује да ће га у томе подржати СДП. Зоран Милановић је потврдио да ће се кандидовати на… »
"Имам највише знања од свих": Милановић најавио кандидатуру на председничким изборима

"Имам највише знања од свих": Милановић најавио кандидатуру на председничким изборима

Вечерње новости 26.06.2024
ХРВАТСКИ председник Зоран Милановић потврдио је данас да ће се кандидовати поново на председничким изборима, који би требало да буду одржани у децембру ове године. Фото: Тањуг/АП Пхото/Дарко Бандиц Истакао је да очекује подршку… »
Милановић потврдио: Кандидоваћу се поново за председника, очекујем подршку СДП-а

Милановић потврдио: Кандидоваћу се поново за председника, очекујем подршку СДП-а

РТВ 26.06.2024
ЗАГРЕБ - Хрватски председник Зоран Милановић потврдио је данас да ће се кандидовати поново на председничким изборима, који би требало да буду одржани у децембру ове године. Истакао је да очекује подршку најутицајније опозиционе… »
"Кандидоваћу се"; На питање када ће то објавити, рекао је "ево сад"

"Кандидоваћу се"; На питање када ће то објавити, рекао је "ево сад"

Б92 26.06.2024
Председник Хрватске Зоран Милановић данас изјавио да ће се опет кандидовати за председника. На питање када ће објавити кандидатуру, одговорио је: "Ево сад". "Очекујем подршку СДП-а, требаће ми, из низа разлога, да ме не покраду… »
Зоран Милановић објавио кандидатуру за нови председнички мандат

Зоран Милановић објавио кандидатуру за нови председнички мандат

Нова 26.06.2024
Актуелни председник Хрватске Зоран Милановић објавио је кандидатуру за нови петогодишњи мандат на челу државе. „Ево сад. Имам највише знања и искуства“, одговорио је Милановић на питање када ће објавити кандидатуру за други… »
Зоран Милановић најавио кандидатуру на председничким изборима

Зоран Милановић најавио кандидатуру на председничким изборима

Телеграф 26.06.2024
Актуелни председник Хрватске потврдио да ће тражити нови мандат. Актуални председник Републике Хрватске Зоран Милановић потврдио је медијима да ће се кандидовати за нови мандат. "Очекујем подршку СДП-а, требаће ми, да ме не… »

Вести дана »