Povezane vesti

Zelenski predstavio novog komandanta "ratnicima": Javio se snimkom iz Donjecke oblasti pošto su primili raport sa položaja…

Zelenski predstavio novog komandanta "ratnicima": Javio se snimkom iz Donjecke oblasti pošto su primili raport sa položaja…

Kurir 26.06.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski danas je stigao u Donjecku oblast, a u njegovoj pratnji su bili general pukovnik Oleksandr Sirski, glavnokomandujući oružanih snaga i brigadni general Andrij Gnatov, novopostavljeni komandant združenih snaga… »
Zelenski na frontu u Donjecku predstavio novog komandanta Združenih snaga

Zelenski na frontu u Donjecku predstavio novog komandanta Združenih snaga

Al Jazeera 26.06.2024
Želim da zapamtite da su najvažniji naši ljudi i uradite sve da sačuvate maksimalan broj osoblja, rekao je ukrajinski predsjednik. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski je u okviru radne posjete Donjeckoj oblasti predstavio novoimenovanog… »
Zelenski u poseti liniji fronta u Donjecku: Ukrajinski predsednik predstavio novog komandanta združenih snaga (foto, video)

Zelenski u poseti liniji fronta u Donjecku: Ukrajinski predsednik predstavio novog komandanta združenih snaga (foto, video)

Blic 26.06.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski predstavio je danas, u okviru radne posete Donjeckoj oblasti, novoimenovanog komandanta Združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrija Gnatova. - Razumem da je ovo jedna od najodgovornijih misija, verovatno… »
Zelenski posetio liniju fronta u Donjecku, predstavio novog komandanta Združenih snaga

Zelenski posetio liniju fronta u Donjecku, predstavio novog komandanta Združenih snaga

Nova 26.06.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski predstavio je danas, u okviru radne posete Donjeckoj oblasti, novoimenovanog komandanta Združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrija Gnatova. „Razumem da je ovo jedna od najodgovornijih misija, verovatno… »

RTV 26.06.2024
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski predstavio je danas, u okviru radne posete Donjeckoj oblasti, novoimenovanog komandanta Združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrija Gnatova. "Razumem da je ovo jedna od najodgovornijih misija… »
Zelenski 'obilazi vojnike' u istočnoj Donjeckoj oblasti

Zelenski 'obilazi vojnike' u istočnoj Donjeckoj oblasti

Slobodna Evropa 26.06.2024
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski objavio je u srijedu na društvenim mrežama da je otišao u Pokrovsk, grad blizu posebno teške zone fronta u Donjeckoj oblasti, na istoku Ukrajine. "Počeo sam ovaj dan u Donjeckoj oblasti sa našim vojnicima… »
"Danas sam zvanično..." Zelenski se oglasio (video)

"Danas sam zvanično..." Zelenski se oglasio (video)

Alo 26.06.2024
Predsednik Ukrajine Volodomir Zelenski oglasio se na Telegramu. "Zajedno sa našim vojnicima, zajedno sa glavnokomandujućim Sirskim i novim komandantom Ujedinjenih snaga, generalom Hnatovom. Danas sam zvanično predstavio Andrija Hnatova svima koji su… »

Vesti dana »