Повезане вести

Зеленски представио новог команданта "ратницима": Јавио се снимком из Доњецке области пошто су примили рапорт са положаја…

Зеленски представио новог команданта "ратницима": Јавио се снимком из Доњецке области пошто су примили рапорт са положаја…

Курир 26.06.2024
Украјински председник Володимир Зеленски данас је стигао у Доњецку област, а у његовој пратњи су били генерал пуковник Олександр Сирски, главнокомандујући оружаних снага и бригадни генерал Андриј Гнатов, новопостављени… »
Зеленски на фронту у Доњецку представио новог команданта Здружених снага

Зеленски на фронту у Доњецку представио новог команданта Здружених снага

Ал Јазеера 26.06.2024
Желим да запамтите да су најважнији наши људи и урадите све да сачувате максималан број особља, рекао је украјински предсједник. Украјински предсједник Володимир Зеленски је у оквиру радне посјете Доњецкој области представио… »
Зеленски у посети линији фронта у Доњецку: Украјински председник представио новог команданта здружених снага (фото, видео)

Зеленски у посети линији фронта у Доњецку: Украјински председник представио новог команданта здружених снага (фото, видео)

Блиц 26.06.2024
Украјински председник Володимир Зеленски представио је данас, у оквиру радне посете Доњецкој области, новоименованог команданта Здружених снага Оружаних снага Украјине Андрија Гнатова. - Разумем да је ово једна од… »
Зеленски посетио линију фронта у Доњецку, представио новог команданта Здружених снага

Зеленски посетио линију фронта у Доњецку, представио новог команданта Здружених снага

Нова 26.06.2024
Украјински председник Владимир Зеленски представио је данас, у оквиру радне посете Доњецкој области, новоименованог команданта Здружених снага Оружаних снага Украјине Андрија Гнатова. „Разумем да је ово једна од најодговорнијих… »
Зеленски 'обилази војнике' у источној Доњецкој области

Зеленски 'обилази војнике' у источној Доњецкој области

Слободна Европа 26.06.2024
Украјински предсједник Володимир Зеленски објавио је у сриједу на друштвеним мрежама да је отишао у Покровск, град близу посебно тешке зоне фронта у Доњецкој области, на истоку Украјине. "Почео сам овај дан у Доњецкој области… »
"Данас сам званично..." Зеленски се огласио (видео)

"Данас сам званично..." Зеленски се огласио (видео)

Ало 26.06.2024
Председник Украјине Володомир Зеленски огласио се на Телеграму. "Заједно са нашим војницима, заједно са главнокомандујуц́им Сирским и новим командантом Уједињених снага, генералом Хнатовом. Данас сам званично представио Андрија… »

Вести дана »