Povezane vesti
Znate li da Nikolina Pišek i Severina zbog jednog muškarca ne govore godinama? Domaća javnost ga odlično poznaje
Story 26.06.2024
Svađa Severine i Nikoline Pišek dogodila se a da toga javnost nije bila ni svesna. Voditeljka i pevačica preko deset godina su u sukobu, jedna drugoj se na javnim događajima ne javljaju, a sve se dogodilo nakon jedne emisije koju je Nikolina vodila… »
Zbog ovog poznatog muškarca su Severina i Nikolina Pišek u svađi godinama: "Vređala me je"
Blic 26.06.2024
Nikolina Pišek i pevačica Severina Vučković godinama nisu u dobrim odnosima, o čemu je voditeljka pričala svojevremeno u jednoj emisiji. - Ja sam inače pacifista, ali... Severina se ljuti na mene jako. U vreme njenog razvoda radili smo neku zabavnu… »
Vesti dana »

Mreža za restituciju traži od nadležnih spisak 4,8 miliona nelegalnih objekata u Srbiji
Radio 021 pre 2 satajoš 6 povezanih

Ko neće moći da legalizuje objekat: Dva su slučaja! Ministarka Sofronijević o detaljima novog zakona o legalizaciji
Kurir pre 12 minutajoš 64 povezane

„Osuditi genocid“: Demonstracije, štrajkovi i blokade u Italiji u znak podrške Gazi
Danas pre 3 satajoš 8 povezanih

Šibaće Košava u ovim delovima zemlje! Rhmz popalio meteoalarme, jedna pojava neobična za ovo doba godine
Alo pre 3 satajoš 45 povezanih