Povezane vesti

Avion sa fudbalerima Srbije kasni više sati

Avion sa fudbalerima Srbije kasni više sati

Politika 26.06.2024
Avion kojim se fudbalska reprezentacija Srbije vraća sa Evropskog prvenstva kasni i prema poslednjim informacijama sleteće na aerodrom "Nikola Tesla" oko 23.30 sati. Avion je iz Minhena trebalo da poleti u 19.20, potom je let dva puta odlagan i kako… »
Debakl fudbalera, građani Srbije su zaslužili bolji rezultat

Debakl fudbalera, građani Srbije su zaslužili bolji rezultat

Politika 26.06.2024
Rezultat je debakl. Uložili smo mnogo novca i ljudi očekuju rezultate. Siguran sam da kako u rukometu tako i fudbalu, gde mnogo ulažemo, građani Srbije su zaslužili bolji rezultat. Vučić je, komentarišući izjavu selektora Fudbalske reprezentacije… »
Predsednik Vučić kritikovao Piksija, FSS, Zvezdu, Partizan, rukometaše: "Veliki novac dajemo, a rezultati..."

Predsednik Vučić kritikovao Piksija, FSS, Zvezdu, Partizan, rukometaše: "Veliki novac dajemo, a rezultati..."

Telegraf 26.06.2024
Nikoga nije izostavio. Fudbalska reprezentacija Srbije je doživela pravi neuspeh na Evropskom prvenstvu gde nisu prošli grupu, pošto su osvojili tek dva boda iz tri utakmice, što je naišlo na žustre kritike sa svih strana. Zbog fudbala se javio čak… »
Kurir saznaje! Piksi više neće biti selektor Srbije! Stojković plaća ceh zbog neuspeha! Otkaz mu je već u koverti - ovo su…

Kurir saznaje! Piksi više neće biti selektor Srbije! Stojković plaća ceh zbog neuspeha! Otkaz mu je već u koverti - ovo su…

Kurir 26.06.2024
Dragan Stojković Piksi će biti smenjen sa pozicije selektora reprezentacije Srbije nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu, saznaje Kurir! Orlovi su, podsetimo, završili takmičenje u grupi C na poslednjem mestu sa dva boda i jednim postignutim golom… »
Vučić: Istakao sam punu posvećenost Beograda nastavku dijaloga

Vučić: Istakao sam punu posvećenost Beograda nastavku dijaloga

Politika 26.06.2024
BRISEL – Presdednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je tokom današnjeg prvog bilateralnog sastanka sa visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom i specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom… »
"Gazeta" žestoko oplela po Srbiji: Italijani brutalno udarili po Orlovima posle kraha na EP, ovi fudbaleri su najveća…

"Gazeta" žestoko oplela po Srbiji: Italijani brutalno udarili po Orlovima posle kraha na EP, ovi fudbaleri su najveća…

Kurir 26.06.2024
Fudbaleri Srbije nisu se proslavili sa Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, pošto su grupnu fazu završili na poslednjem mestu. O neuspehu Orlova pisao je i čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport", koji je žestoko opleo po našoj reprezentaciji nakon… »
Orlovi se vratili kući posle kraha u Nemačkoj! Stigli u Beograd nakon teškog "maltretiranja", Piksi odmah zagrmeo pred…

Orlovi se vratili kući posle kraha u Nemačkoj! Stigli u Beograd nakon teškog "maltretiranja", Piksi odmah zagrmeo pred…

Kurir 26.06.2024
Nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, fudbaleri Srbije večeras su se vratili u Beograd. Fudbalska reprezentacija Srbije bila je pet sati "zarobljena" na minhenskom aerodromu, jer im let za Beograd - kasnio! Let za glavni grad Srbije… »
Piksi sleteo u Beograd - odmah upitan za otkaz: Evo šta selektor Orlova kaže o napuštanju reprezentacije!

Piksi sleteo u Beograd - odmah upitan za otkaz: Evo šta selektor Orlova kaže o napuštanju reprezentacije!

Kurir 26.06.2024
Fudbaleri Srbije posle debakla u na EP u Nemačkoj vratili su se kući, a prvi pred norinare izašao je selektor Dragan Stojković Piksi. "Dali smo sve od sebe. Videli ste sami. Imate oči. Nemojte da pravite od nečega nešto što nije. Ako je neko… »
Pogledajte prvi snimak piksija sa beogradskog aerodroma: Selektor Srbije se prvi pojavio, evo šta je rekao novinarima!

Pogledajte prvi snimak piksija sa beogradskog aerodroma: Selektor Srbije se prvi pojavio, evo šta je rekao novinarima!

Kurir 26.06.2024
Nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, fudbaleri Srbije večeras su se vratili u Beograd! Fudbalska reprezentacija Srbije bila je pet sati "zarobljena" na minhenskom aerodromu, jer im let za Beograd - kasnio! Prvi se na beogradskom… »
Piksija pitali za ostavku čim je sleteo! Burno reagovao u Beogradu - evo šta je odgovorio!

Piksija pitali za ostavku čim je sleteo! Burno reagovao u Beogradu - evo šta je odgovorio!

Mondo 26.06.2024
Reprezentacija Srbije stigla je u Beograd posle eliminacije sa Evropskog prvenstva. Reprezentacija Srbije stigla je u Beograd posle eliminacije sa Evropskog prvenstva. Fudbaleri Srbije konačno su stigli u Beograd posle ispadanja sa Evropskog prvenstva… »
Eliminisani "orlovi" se vratili: Fudbaleri Srbije došli u Beograd

Eliminisani "orlovi" se vratili: Fudbaleri Srbije došli u Beograd

Večernje novosti 26.06.2024
Avion kojim se fudbalska reprezentacija Srbije vraća sa Evropskog prvenstva sleteo je na aerodrom "Nikola Tesla" tačno u 23.14 sati, odnosno sa dva i po sata zakašnjenja. FOTO: I. Marinković Avion je iz Minhena trebalo je da poleti u 19.20, potom je… »
Srbija je rekla svoje! Skoro 90% ljudi apsolutno više ne želi da gleda Piksija na klupi reprezentacije

Srbija je rekla svoje! Skoro 90% ljudi apsolutno više ne želi da gleda Piksija na klupi reprezentacije

Telegraf 26.06.2024
Čak 13.852 ljudi od skoro 16.000 (87,20%) koliko je glasalo u anketi na portalu Telegraf.rs reklo je da više ne želi da gleda Piksija. Razočaranje preovladava dan nakon što je fudbalska reprezentacija Srbije završila svoje učešće na Evropskom… »
Kraj neizvesnosti! Fudbaleri Srbije poleteli iz Minhena posle pet sati čekanja: Evo kada sleću u Beograd

Kraj neizvesnosti! Fudbaleri Srbije poleteli iz Minhena posle pet sati čekanja: Evo kada sleću u Beograd

Telegraf 26.06.2024
Srbija čeka Orlove. Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj pošto je u odlučujućem meču odigrala nerešeno 0:0 sa selekcijom Danske, a povratak igrača i stručnog štaba očekuje se večeras. Ipak… »
Novinari pitali Piksija da li je ostavka moralni čin: "Ajmo sledeće pitanje!"

Novinari pitali Piksija da li je ostavka moralni čin: "Ajmo sledeće pitanje!"

Telegraf 26.06.2024
Selektor je izneo svoj stav. Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj pošto je u odlučujućem meču odigrala nerešeno 0:0 sa selekcijom Danske, a izabranici Dragana Stojkovića Piksija sleteli su u… »
Prvo obraćanje Piksija posle dolaska u Beograd: "Čekali ste neuspeh, izvolite - pljujte i vređajte!"

Prvo obraćanje Piksija posle dolaska u Beograd: "Čekali ste neuspeh, izvolite - pljujte i vređajte!"

Telegraf 26.06.2024
Izjava koja će izazvati reakcije. Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj pošto je u odlučujućem meču odigrala nerešeno 0:0 sa selekcijom Danske, a izabranici Dragan Stojkovića Piksija sleteli su u… »
Fudbaleri Srbije stigli u Beograd, let dva puta pomeran

Fudbaleri Srbije stigli u Beograd, let dva puta pomeran

Radio 021 26.06.2024
Fudbaleri Srbije stigli su u na aerodrom "Nikola Tesla", nakon što su završili učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Oni su u Srbiju došli sa više sati kašnjenja zbog problema na minhenskom aerodromu. Avion je iz Minhena trebalo da poleti u… »
Fudbalski reprezentativci se vratili u Srbiju

Fudbalski reprezentativci se vratili u Srbiju

RTS 26.06.2024
Avion kojim se fudbalska reprezentacija Srbije vraća sa Evropskog prvenstva sleteo je na aerodrom "Nikola Tesla" tačno u 23.14 sati, odnosno sa dva i po sata zakašnjenja. Avion je iz Minhena trebalo je da poleti u 19.20, potom je let dva puta odlagan i… »
Srbija pet sati zaglavljena na aerodromu! Problemi sa letom, dolazak u Beograd kasni!

Srbija pet sati zaglavljena na aerodromu! Problemi sa letom, dolazak u Beograd kasni!

Mondo 26.06.2024
Delegacija Srbije još uvek nije krenula iz Nemačke... Delegacija Srbije još uvek nije krenula iz Nemačke... Delegacija Srbije i dalje je zaglavljena u Nemačkoj. Posle ispadanja sa Evropskog prvenstva trebalo je da dođe u Beograd oko 22 časa, ali… »
Ceca grli zeta nemanju gudelja nakon ispadanja sa evropskog prvenstva: Fudbaler još uvek u Minhenu sa Anastasijom i svekrvom

Ceca grli zeta nemanju gudelja nakon ispadanja sa evropskog prvenstva: Fudbaler još uvek u Minhenu sa Anastasijom i svekrvom

Večernje novosti 26.06.2024
FUDBALSKA reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Foto: Printskin Instagram/cecaraznatovic Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija u odlučujućem trećem kolu C grupe odigrali su nerešeno 0:0 sa Danskom… »
Počelo je! Posle Piksija i Šurbatoviću uručen otkaz u FSS

Počelo je! Posle Piksija i Šurbatoviću uručen otkaz u FSS

Telegraf 26.06.2024
Doduše, odluka je saopštena samo usmeno, a očekuje se da njeno ozvaničenje bude u narednih nekoliko dana. Očekuje nas prava čistka u Fudbalskom savezu Srbije nakon neuspeha reprezentacije na Evropskom prvenstvu, a kao što smo već i naveli, ceh će… »
(Anketa) da li bi piksi trebalo da ostane selektor? Srbija bruji o pobuni kod orlova, Stojković broji dane do otkaza! Ili ipak…

(Anketa) da li bi piksi trebalo da ostane selektor? Srbija bruji o pobuni kod orlova, Stojković broji dane do otkaza! Ili ipak…

Kurir 26.06.2024
Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je neuspeh na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a potpuni krah bi mogao da se dogodi nakon što je završeno njeno učešće na istom. Orlovi su osvojili dva boda u grupi C u kojoj su igrali protiv Engleske (0:1)… »
U čemu je zakazala reprezentacija Srbije na EP? Stručnjaci nemaju dilemu: Imamo odlične igrače, ali nemamo sistem (video)

U čemu je zakazala reprezentacija Srbije na EP? Stručnjaci nemaju dilemu: Imamo odlične igrače, ali nemamo sistem (video)

Kurir 26.06.2024
Navijali smo, bodrili ih, strepeli, patili ispred ekrana, a mnogobrojni i sa tribina. Nade su bile uzaludne - fudbaleri Srbije eliminisani su sa Evropskog prvenstva već u grupnoj fazi takmičenja i vraćaju se u Beograd kao poslednji u grupi. Navijači… »
"Neće čovek da me vidi, ne znam ni što je dolazio": Vučić se obraća iz Brisela: Traže da mi priznamo Kosovo, smislili su…

"Neće čovek da me vidi, ne znam ni što je dolazio": Vučić se obraća iz Brisela: Traže da mi priznamo Kosovo, smislili su…

Blic 26.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Briselu gde se danas održava dijalog na najvišem političkom nivou sa prištinskim premijerom Aljbinom Kurtijem i posrednicima iz EU, a kao glavne teme razgovora navode se agende rasta, reforme i… »
Predsednik: Fudbal nam nije vratio koliko se uložilo, očekujem promene

Predsednik: Fudbal nam nije vratio koliko se uložilo, očekujem promene

Insajder 26.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 26. juna da nikada ništa nije rekao za selektora fudbalske reprezentacije, već da je rekao da očekuje velike promene u našem fudbalu, kao i u rukometu, jer fudbalska reprezentacija Srbije nije ostvarila… »
Krah reprezentacije: Od ponosa i nade do razočaranja - Ko će preuzeti odgovornost za debakl u fudbalu?

Krah reprezentacije: Od ponosa i nade do razočaranja - Ko će preuzeti odgovornost za debakl u fudbalu?

Mondo 26.06.2024
Navijali smo, bodrili ih, strepeli, patili ispred ekrana, a mnogobrojni i sa tribina. Nade su bile uzaludne - fudbaleri Srbije eliminisani su sa Evropskog prvenstva već u grupnoj fazi takmičenja i vraćaju se u Beograd kao poslednji u grupi. Navijali… »
Vučić: Nije bilo sastanka s Kurtijem, nije hteo da me vidi

Vučić: Nije bilo sastanka s Kurtijem, nije hteo da me vidi

N1 Info 26.06.2024
Predsednik Srbije Aleksnadar Vučić rekao je da je u Briselu imao korektne bilateralne sastanke sa visokim predstavnikom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Borelom i specijalnim izaslanikom EU Miroslavom Lajčakom, ali da… »
Vučić: Ponovio sam punu posvećenost Beograda nastavku Dijaloga

Vučić: Ponovio sam punu posvećenost Beograda nastavku Dijaloga

Beta 26.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da je na sastanku sa visokim predstavnikom EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozepom Borelom i specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom istakao… »
Evo koliko je novca zaradila Srbija učešćem na Evropskom prvenstvu: FSS iz Nemačke ne ide praznih ruku

Evo koliko je novca zaradila Srbija učešćem na Evropskom prvenstvu: FSS iz Nemačke ne ide praznih ruku

Telegraf 26.06.2024
Reklo bi se da i nije loše, ali... Fudbalska reprezentacija Srbije je ispala sa Evropskog prvenstva već u grupnoj fazi, što znači da se Piksi i Orlovi već vraćaju u Beograd, iako su proveli tek nekoliko dana zapravo u Nemačkoj. Poraz od Engleske… »
"Isključivo mirno rešavanje problema": Vučić nakon sastanka sa Boreljom i Lajčakom: Posebno sam istakao posvećenost…

"Isključivo mirno rešavanje problema": Vučić nakon sastanka sa Boreljom i Lajčakom: Posebno sam istakao posvećenost…

Blic 26.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Briselu gde se danas održava dijalog na najvišem političkom nivou sa prištinskim premijerom Aljbinom Kurtijem i posrednicima iz EU. Predsednik Aleksandar Vučić se sastao sa visokim potpredsednikom… »
Piksi više nije selektor Srbije: Otkaz mesec dana nakon produžetka ugovora!

Piksi više nije selektor Srbije: Otkaz mesec dana nakon produžetka ugovora!

Mondo 26.06.2024
Dosadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković napušta funkciju. Dosadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković napušta funkciju. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi više… »

Kurir 26.06.2024
Navijali smo, bodrili ih, strepeli, patili ispred ekrana, a mnogobrojni i sa tribina. Nade su bile uzaludne - fudbaleri Srbije eliminisani su sa Evropskog prvenstva već u grupnoj fazi takmičenja i vraćaju se u Beograd kao poslednji u grupi. Navijači… »
Epizoda u Nemačkoj je završena, fudbaleri Srbije su krenuli kući! Piksi pokisao čim je izašao iz autobusa! Video

Epizoda u Nemačkoj je završena, fudbaleri Srbije su krenuli kući! Piksi pokisao čim je izašao iz autobusa! Video

Kurir 26.06.2024
Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija u odlučujućem trećem kolu C grupe odigrali su nerešeno 0:0 sa Danskom, što nije bilo dovoljno za plasman u… »
Ko bi mogao da bude novi selektor Srbije? (anketa)

Ko bi mogao da bude novi selektor Srbije? (anketa)

Telegraf 26.06.2024
Kada bi vi mogli da odlučite, šta biste uradili? Fudbalska reprezentacija Srbije je doživela potpuni debakl na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, pošto je ispala već u grupnoj fazi sa samo dva osvojena boda iz tri utakmce, te su ostali na poslednjem… »
Da li je to Vučić najavio otkaz Piksiju? „Jeste to sport, samo smo mi dali mnogo para za selektora i FSS, ovo je debakl“

Da li je to Vučić najavio otkaz Piksiju? „Jeste to sport, samo smo mi dali mnogo para za selektora i FSS, ovo je debakl“

Nova 26.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je rezultat reprezentacije Srbije nakon utakimice sa Danskom koja je označila kraj našeg učešća na Evropskom prvenstvu. On je rekao da je saglasan sa ocenom selektora Dragana Stojkovića Piksija da… »
Predsednik Srbije o rezultatu fudbalske reprezentacije: Saglasan sam da je debakl, uložili smo ogroman novac

Predsednik Srbije o rezultatu fudbalske reprezentacije: Saglasan sam da je debakl, uložili smo ogroman novac

N1 Info 26.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "saglasan" sa ocenama da je rezultat fudbalske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, debakl. Vučić je kazao da ljudi u Srbiji „zaslužuju bolji rezultat“ s obzirom na… »
Vučiću pao mrak na oči i počeo da viče na albanskog novinara, a sve je počelo kao šala VIDEO

Vučiću pao mrak na oči i počeo da viče na albanskog novinara, a sve je počelo kao šala VIDEO

Nova 26.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vućić obratio se medijima u Briselu pred susret sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem u okviru dijaloga o Kosovu gde je, između ostalog, stigao da se sukobi sa albanskim novinarom. Iako je njihov dijalog počeo u… »
Vučić o učinku fudbalske reprezentacije: Saglasan sam da je debakl, uložili smo ogroman novac

Vučić o učinku fudbalske reprezentacije: Saglasan sam da je debakl, uložili smo ogroman novac

Danas 26.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „saglasan“ sa ocenama da je rezultat fudbalske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, debakl. Vučić je kazao da ljudi u Srbiji „zaslužuju bolji rezultat“ s obzirom… »
Vučić zagrmeo: ‘Nismo mi banana država – Velika su ulaganja u infrastrukturu i plate funkcionera!’

Vučić zagrmeo: ‘Nismo mi banana država – Velika su ulaganja u infrastrukturu i plate funkcionera!’

Hot sport 26.06.2024
Baš kao i većina naroda, prvi čovek naše zemlje nezadovoljan je rezultatom u Nemačkoj. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se dan nakon eliminacije našeg nacionalnog tima sa Evropskog prvenstva.. On je vidno nezadovoljan činjenicom da… »
Vučić o fudbalerima Srbije na EP: Jeste debakl, uložili smo ogroman novac u njih

Vučić o fudbalerima Srbije na EP: Jeste debakl, uložili smo ogroman novac u njih

Radio 021 26.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "saglasan" sa ocenama da je rezultat fudbalske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj debakl. Vučić je kazao da ljudi u Srbiji "zaslužuju bolji rezultat" s obzirom na to… »
Piksiju se ne piše dobro? Pogledajte kako je Vučić reagovao na pitanje o selektoru Srbije

Piksiju se ne piše dobro? Pogledajte kako je Vučić reagovao na pitanje o selektoru Srbije

Telegraf 26.06.2024
Pomenuo je predsednik i selektora u jednom momentu. Fudbalska reprezentacija Srbije je remijem sa Danskom potpisala sebi oporštaj od Evropskog prvenstva i još jednom ostala bez nokaut faze na velikom takmičenju. "Orlovi" su tako grupnu fazu završili… »
Vučić o nastupu reprezentacije na EP: Debakl, mnogo smo mi para dali za taj sport

Vučić o nastupu reprezentacije na EP: Debakl, mnogo smo mi para dali za taj sport

Sputnik 26.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je danas učešće reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ocenivši da je saglasan da je to debakl. „Ja sam saglasan da je debakl... To jeste sport, sve je sport samo smo mnogo para… »
Aleksandar Vučić o debaklu Srbije na Evropskom prvenstvu: Tu ima bezbroj problema, a mnogo smo para uložili!

Aleksandar Vučić o debaklu Srbije na Evropskom prvenstvu: Tu ima bezbroj problema, a mnogo smo para uložili!

Mondo 26.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o rezultatu Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o rezultatu Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Srbija je ispala sa Evropskog prvenstva u… »
Vučić komentarisao ispadanje fudbalera na Euru: "To je debakl! Igrač sa 5.000 evra iz Celja nam daje golove"

Vučić komentarisao ispadanje fudbalera na Euru: "To je debakl! Igrač sa 5.000 evra iz Celja nam daje golove"

Telegraf 26.06.2024
Predsednik Srbije komentarisao je jučerašnji remi sa Danskom. Fudbalska reprezentacija Srbije remijem sa Danskom bez golova završila je ovogodišnje učešće na Evropskom prvenstvu u fudbalu bez osmine finala, čemu su se svi potajno nadali. Naš… »
Piksi: Nemam nikakvu klauzulu, nemam čega da se stidim

Piksi: Nemam nikakvu klauzulu, nemam čega da se stidim

Radio 021 26.06.2024
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi kaže da nema klauzulu u ugovoru koja bi sprečila Fudbalski savez Srbije da mu uruči otkaz. Sport klub je danas objavio da postoje dva razloga zbog kojih Piksi neće dobiti otkaz nakon… »
Sayonara

Sayonara

Telegraf 26.06.2024
Došlo je vreme za cveće, plaketu i zlatan sat... Po prvi put u novijoj istoriji, da ne kažemo od raspada bivše Jugoslavije, stiče se utisak da fudbaleri Srbiji nisu okarakterisani kao glavni razlog za neuspeh na nekom velikom takmičenju. Dan posle… »
Tadić otkrio da li sebe vidi kao selektora, pa poručio Novaku: "Nadam se da će on nas obradovati..."

Tadić otkrio da li sebe vidi kao selektora, pa poručio Novaku: "Nadam se da će on nas obradovati..."

Telegraf 26.06.2024
Orlovi su u poslednjem kolu grupne faze odigrali bez golova sa Danskom. Fudbaleri Srbije završili su učešće na Evropskom prvenstvu kao četvrtoplasirani u grupi C. Orlovi su u poslednjem kolu grupne faze odigrali bez golova sa Danskom, a svoj komentar… »

Vesti dana »