Повезане вести
Можда нисмо најбољи у фудбалу, али јесмо у фестивалима - ЕКСИТ изабран за један од најбољих на свету!
РТВ 26.06.2024
НОВИ САД - Један од водећих светских музичких медија, култни ДЈ Маг, уврстио је ЕКСИТ фестивал међу најистакнутије фестивале наше планете, сврставши га на велико 8. место од 100, далеко испред других гиганата у фестивалском свету… »
ЕКСИТ изабран за један од најбољих на свету
Телеграф 26.06.2024
Можда нисмо најбољи у фудбалу, али јесмо у фестивалима. Један од водећих светских музичких медија, култни ДЈ Маг, уврстио је ЕКСИТ фестивал међу најистакнутије фестивале наше планете, сврставши га на велико 8. место од 100… »
ЕКСИТ изабран за један од најбољих фестивала на свету
Мој Нови Сад 26.06.2024
Један од водећих светских музичких медија, култни ДЈ Маг, уврстио је ЕКСИТ фестивал међу најистакнутије фестивале наше планете, сврставши га на велико 8. место од 100, далеко испред других гиганата у фестивалском свету као што су… »
Вести дана »

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Жестоко се тресла камчатка: Снажан земљотрес јачине 7,8 степени Рихтера погодио Русију
Курир пре 1 сатјош 1 повезана