Povezane vesti
Bizarna nesreća u centru Beograda: Tramvaj iskočio iz šina, žena i sedam muškaraca pokušavaju „na gurku“ da ga vrate VIDEO…
Nova 26.06.2024
Jedan tramvaj ispao je iz šina danas u centru Beograda. Kako piše Instagram stranici moj_beo_grad, nesreća se dogodila u Ulici kraljice Marije Trenutno je zastoj u ovom delu grada. A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na bizranom snimku koji… »
"Ovo postoji samo u Srbiji"! Tramvaj ponovo ispao iz šina, nekoliko građana guranjem pokušali da ga vrate (video)
Mondo 26.06.2024
Tramvaj je ispao iz šina u centru Beograda. Tramvaj je ispao iz šina u centru Beograda. Na instagram stranici "moj_beo_grad" objavljen je snimak nesreće koja se dogodila u ulici Kraljice Marije, kada je tramvaj isapo iz šina. Još uvek nema informacija… »
Nesvakidašnja scena u centru Beograda: Osam ljudi pokušava da vrati tramvaj na šine (video)
Blic 26.06.2024
U ulici Kraljice Marije došlo je do zastoja u saobraćaju, gde je, kako se pretpostavlja prema snimku sa društvenih mreža, tramvaj iskočio iz šina. Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se tramvaj sa otvorenim vratima, dok ga osam muškaraca gura… »
Vesti dana »

Srbija pala u drami sa Španijom: Kusturica promašio trojku za pobedu
Mondo pre 49 minutajoš 37 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Zelenskog
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 61 povezana

U pucnjavi u Gnjilanu ubijene tri osobe; Uhapšen osumnjičeni, ranije viđen u društvu Osmani, Kurtija i Haradinaja
Vesti online pre 39 minutajoš 19 povezanih