Povezane vesti
Bizarna nesreća u centru Beograda: Tramvaj iskočio iz šina, žena i sedam muškaraca pokušavaju „na gurku“ da ga vrate VIDEO…
Nova 26.06.2024
Jedan tramvaj ispao je iz šina danas u centru Beograda. Kako piše Instagram stranici moj_beo_grad, nesreća se dogodila u Ulici kraljice Marije Trenutno je zastoj u ovom delu grada. A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na bizranom snimku koji… »
Nesvakidašnja scena u centru Beograda: Osam ljudi pokušava da vrati tramvaj na šine (video)
Blic 26.06.2024
U ulici Kraljice Marije došlo je do zastoja u saobraćaju, gde je, kako se pretpostavlja prema snimku sa društvenih mreža, tramvaj iskočio iz šina. Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se tramvaj sa otvorenim vratima, dok ga osam muškaraca gura… »
Vesti dana »
Simić: Po preliminarnim rezultatima Srpska lista osvojila svih deset mandata na izborima na Kosovu
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih
Vremenska prognoza za 8. jun: Prestanak padavina uz nagli porast temperature
Mondo pre 2 satajoš 8 povezanih
(Foto, video) Katastrofa na Filipinima! Razoran zemljotres jačine 7,8 stepeni po Rihteru rušio zgrade kao kule od karata, ima mrtvih: Izdato hitno upozorenje na cunami!
Blic pre 32 minutajoš 7 povezanih
Najmanje 10 migranata poginulo kada se čamac prevrnuo u blizini Malte
RTV pre 37 minutajoš 1 povezana
CIK u Prištini na osnovu 99,40% biračkih mesta: Samoopredeljenje 42,92%; Srpska lista 6,17%
RTV pre 12 minutajoš 5 povezanih