Povezane vesti
Bizarna nesreća u centru Beograda: Tramvaj iskočio iz šina, žena i sedam muškaraca pokušavaju „na gurku“ da ga vrate VIDEO…
Nova 26.06.2024
Jedan tramvaj ispao je iz šina danas u centru Beograda. Kako piše Instagram stranici moj_beo_grad, nesreća se dogodila u Ulici kraljice Marije Trenutno je zastoj u ovom delu grada. A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na bizranom snimku koji… »
Nesvakidašnja scena u centru Beograda: Osam ljudi pokušava da vrati tramvaj na šine (video)
Blic 26.06.2024
U ulici Kraljice Marije došlo je do zastoja u saobraćaju, gde je, kako se pretpostavlja prema snimku sa društvenih mreža, tramvaj iskočio iz šina. Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se tramvaj sa otvorenim vratima, dok ga osam muškaraca gura… »
Vesti dana »

Prva fotografija ubice Čarlija Kirka posle hapšenja: Tajler Robinson na sebi nosi zaštitni prsluk (foto)
Kurir pre 0 minutajoš 30 povezanih

Zavod za statistiku: Cene lične potrošnje 0,2% više nego u julu, a 4,7% više nego godinu ranije
Stav.life pre 2 satajoš 33 povezane

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 16 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane