Povezane vesti
Vedrana Rudan progovorila o bolesti: "Spalili su mi i rak i džep"
B92 26.06.2024
Spisateljica Vedrana Rudan nedavno je saopštila nemile vesti - da boluje od raka. "Pozdrav svima! Čujte, javila sam vam da imam rak pa će vas sigurno zanimati kako se moja priča dalje razvijala. Znam jer ste čitavo vreme u mojim mislima, drage moje i… »
Operisana Vedrana Rudan: Spisateljica boluje od opake bolesti, a sad se oglasila: "Ostala sam bez komada jetre, spalili su mi…
Blic 26.06.2024
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan nedavno je otkrila da boluje od opake bolesti. Naime, Vedrana je tada, u svom blogu otkrila da ima rak, a sada se oglasila na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu gde je otkrila od kog retkog raka boluje. - Pozdrav svima… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 7 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 5 satijoš 1 povezana