Повезане вести
"Имаш 3 месеца да превариш мужа и разбаштиниш децу" Ведрана Рудан оперисала рак - Спалили ми и јетру и џеп!
Мондо 26.06.2024
Хрватска књижевница је недавно открила да болује од карцинома. Хрватска књижевница је недавно открила да болује од карцинома Хрватска књижевница Ведрана Рудан недавно је открила да болује од опаке болести, а сада се огласила… »
Оперисана Ведрана Рудан: "Спалили су ми рак, остала сам без комада јетре, али спадам у 5% срећника"
Телеграф 26.06.2024
Препоручујемо. Хрватска књижевница Ведрана Рудан (74) открила је недавно да болује од рака. Ведрана се сада огласила на свом званичном Фејсбук налогу где је открила од ког ретког рака болује. - Поздрав свима! Чујте, јавила сам… »
Ведрана Рудан се поново огласила: Открила од ког рака болује, "Само 5% срећника може да се оперише", својим фановима поручила…
Курир 26.06.2024
Ведрана Рудан, чији су текстови одувек освајали срца читатеља својојм искреношћу и хумором, поново се обратила јавности путем своје службене Фејсбук странице и обавестила своје обожаватеље о даљем развоју њеног здравственог… »
Вести дана »

(БЛОГ) Подршка Богдану Јовичићу и Павлу Цицварићу: Скупови широм земље, Ужичани блокирали магистралу
Н1 Инфо пре 32 минутајош 53 повезане

Руске авионе пресрео НАТО, Естонија осудила 'дрски' упад у ваздушни простор
BBC News пре 1 сатјош 45 повезаних

БИА због војне параде позвала десетак студената на „пријатељски и необавезан разговор“
Време пре 8 сатијош 8 повезаних

Ердоган стуже у Белу кућу: Трамп најавио важан састанак, ево и кад
Вечерње новости пре 18 минутајош 24 повезане