Povezane vesti
Protesti u Keniji: Generacija Z izlazi na ulice
N1 Info 26.06.2024
Nakon masovnih protesta, kenijska vlada je ukinula mnoga predložena povećanja poreza. Posmatrači ukazuju da je ovo prvi put da mladi ljudi igraju tako istaknutu ulogu u protestima. Predloženi finansijski zakon izazvao je masovne proteste na ulicama… »
Protesti u Keniji: Generacija Z izlazi na ulice
Dojče vele 26.06.2024
Nakon masovnih protesta, kenijska vlada je ukinula mnoga predložena povećanja poreza. Posmatrači ukazuju da je ovo prvi put da mladi ljudi igraju tako istaknutu ulogu u protestima. Predloženi finansijski zakon izazvao je masovne proteste na ulicama… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 8 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 14 minutajoš 62 povezane