Povezane vesti
Muškarac odvezao auto na tehnički pregled, usledio šok! Nije mogao da registruje vozilo zbog jezive činjenice: "mrtvi ste"
Kurir 26.06.2024
"Umro sam, ali sam živ" ovaj poznati citat iz filma ‘Kad mrtvi zapevaju‘ možda najbolje opisuju situaciju koju je Senad Demić doživeo u jednoj splitskoj radionici za tehnički pregled pre nekoliko dana. Uredno je platio tehnički pregled vozila… »
Bizaran slučaj sa tehničkog pregleda: Senad ne može da registruje automobil jer su ga proglasili mrtvim
Telegraf 26.06.2024
Ko je kriv za ovo i hoće li ta osoba odgovarati? Moglo je moje dete da ode da obavi tehnički umesto mene, zamislite da su njemu kazali da sam mrtav, kaže Senad. Senad Demić doživeo je šok u jednoj agenciji za tehnički pregled pre nekoliko dana u… »
Vesti dana »
Ko je Adrijana Mesarović koja je preuzela Ministarstvo trgovine od Tomisalva Momirovića?
Danas pre 20 minutajoš 63 povezane
Tramp obećava da će odmah uvesti tarife za robu iz Meksika, Kanade i Kine
Glas Amerike pre 5 satijoš 33 povezane
U Srbiji uhapšeno osmoro članova „Balkanskog kartela“, krijumčarili kokain iz Južne Amerike u Evropu
Danas pre 32 minutajoš 28 povezanih
Žena iz okoline Ivanjice osumnjčena da je ubila bebu: Uhapšena zbog sumnje da je delom cucle ugušila dete
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih
Milojević: Šta znači moramo!? Neću da vidim strah kod igrača…
Sport klub pre 3 minutajoš 24 povezane