Povezane vesti
„Mislio sam da sam jedini kojem se ovo dogodilo": Muškarci silovani tokom rata na Kosovu prekidaju ćutanje
Južne vesti 27.06.2024
Getty Images Procenjuje se da je između 10.000 i 20.000 ljudi doživelo seksualno nasilje tokom rata na Kosovu 1998-1999. godine UPOZORENjE: Ovaj sadržaj može biti uznemirujući za čitaoce Skoro dve decenije, Alban je mislio da je jedini muškarac koji je… »
„Mislio sam da sam jedini kojem se ovo dogodilo": Muškarci silovani tokom rata na Kosovu prekidaju ćutanje
Radio 021 27.06.2024
Albanski muškarci koji su silovani tokom rata na Kosovu su dve decenije ćutali o tome šta se dogodilo. Dvadeset i pet godina kasnije, kosovske vlasti su im omogućile da dobiju status civilnih žrtava rata. Getty Images Procenjuje se da je između 10.000 i… »
Vesti dana »
Spajić Vučiću: Čekaćemo vas u EU već od 2028, navijamo da istinski požurite i ubrzate ostale kandidate iz regiona
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih
Četiri udesa tokom noći u Beogradu: Sedmoro povređenih, tri osobe imaju teške povrede
B92 pre 1 satjoš 11 povezanih
FT: Tramp požuruje Zelenskog da odgovori na ponuđeni mirovni sporazum; Sirski: Vojska i dalje u Pokrovsku
RTS pre 31 minutajoš 10 povezanih
Proleće usred decembra: Ujutru slab mraz, a onda sunce i rast temperature
Alo pre 56 minutajoš 9 povezanih
Tender za sanaciju stanica u Novom Sadu, Bačkoj Topoli i Subotici: Čekaju li nas veštačenje i arbitraža
Forbes pre 1 satjoš 1 povezana