Повезане вести

Фолкерка се 11 година борила са пороком: „Стезало ме у грудима, морала сам да прекинем“

Фолкерка се 11 година борила са пороком: „Стезало ме у грудима, морала сам да прекинем“

Нова 27.06.2024
Певачица отворено о тешким тренуцима у животу. Почетком 2000. година певачица Гога Филиповић важила је за једну од најлепших на сцени, а њен хит „Доступан“ и данас дан је слушан. У јеку популарности, она је одлучила да се повуче… »
Певачица се 11 година борила са пороком: "Стезало ме у грудима, нисам могла да прекинем"

Певачица се 11 година борила са пороком: "Стезало ме у грудима, нисам могла да прекинем"

Мондо 27.06.2024
Фолкерка Гога Филиповић с енакон дуже паузе вратила на сцену, па проговорила о борби са пороком. Фолкерка Гога Филиповић с енакон дуже паузе вратила на сцену, па проговорила о борби са пороком. Почетком 2000. година певачица Гога… »
"Месец дана сам пролазила кроз пакао" Певачица се 11 година борила с пороком, а онда је кренула њена агонија и мукотрпна борба…

"Месец дана сам пролазила кроз пакао" Певачица се 11 година борила с пороком, а онда је кренула њена агонија и мукотрпна борба…

Курир 27.06.2024
Многе естрадне личности деле тренутке из свог живота, како добре тако и лоше, те поједини увек отворено причају о свему. Неки од њих су говорили и о својим пороцима - алкохолу, цигаретама, коцки и дроги... Једна од њих је и… »

Вести дана »