Povezane vesti
Folkerka se 11 godina borila sa porokom: „Stezalo me u grudima, morala sam da prekinem“
Nova 27.06.2024
Pevačica otvoreno o teškim trenucima u životu. Početkom 2000. godina pevačica Goga Filipović važila je za jednu od najlepših na sceni, a njen hit „Dostupan“ i danas dan je slušan. U jeku popularnosti, ona je odlučila da se povuče sa scene i 17 godina… »
Pevačica se 11 godina borila sa porokom: "Stezalo me u grudima, nisam mogla da prekinem"
Mondo 27.06.2024
Folkerka Goga Filipović s enakon duže pauze vratila na scenu, pa progovorila o borbi sa porokom. Folkerka Goga Filipović s enakon duže pauze vratila na scenu, pa progovorila o borbi sa porokom. Početkom 2000. godina pevačica Goga Filipović važila je za… »
"Mesec dana sam prolazila kroz pakao" Pevačica se 11 godina borila s porokom, a onda je krenula njena agonija i mukotrpna borba…
Kurir 27.06.2024
Mnoge estradne ličnosti dele trenutke iz svog života, kako dobre tako i loše, te pojedini uvek otvoreno pričaju o svemu. Neki od njih su govorili i o svojim porocima - alkoholu, cigaretama, kocki i drogi... Jedna od njih je i pevačica Goga Filipović… »
Vesti dana »
Novi udari SAD na Iran, u Bahreinu se oglasile sirene zbog iranskih napada
Beta pre 37 minutajoš 19 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda zbog koje je bio aktiviran sistem “Pronađi me”
Luftika pre 16 minutajoš 21 povezana
Vraćaju se paklene vrućine, ali pre toga stiže veliki obrt; Ovo je detaljna prognoza RHMZ-a do kraja leta
Dnevnik pre 46 minutajoš 17 povezanih
Šipoš (Mladi Kula): Deo opozicije koji podržava studente će ustupiti svoja mesta u biračkim odborima
Beta pre 17 minutajoš 7 povezanih