Povezane vesti
"Počela sam da gubim svest" Naša glumica doživela dramu na odmoru: Bilo je krvi, trpela sam bolove čitavog dana, mislila…
Kurir 27.06.2024
Glumica Tijana Čurović pre nekoliko osetila je jak bol u stomaku tokom posete prijateljima u beču, zbog čega je preživela pravu dramu. Naime, njoj je tada pukla cista na jajniku, ona isprva nije bila svesna šta se događa, međutim lekari su joj… »
„U stomaku je imalo krvi, bila je neophodna operacija“: Naša glumica otkrila kroz kakvu dramu je prošla tokom posete…
Nova 27.06.2024
Glumica Tijana Čurović pre nekoliko meseci je preživela dramu tokom posete prijateljima u Beču. Naime, njoj je pukla cista na jajniku, zbog čega je morala na hitnu operaciju. „Na poslednjoj redovnoj kontroli bila sam u septembru i sve je bilo u… »
Vesti dana »
Gosti N1: Generacije u Srbiji povezuje zajednički cilj – bolje, pravednije i uređenije društvo
N1 Info pre 17 minutajoš 44 povezane
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
N1 Info pre 4 satijoš 8 povezanih
Uprava Univerziteta u Beogradu sutra će zvanično odgovoriti na Vučićev poziv
Nova pre 59 minutajoš 25 povezanih
„Đukić Dejanović ćutala na pitanje da li će se izviniti prosvetarima, direktori odbili da vode disciplinske postupke“: Iza kulisa sastanka u Ministarstvu prosvete
Nova pre 3 satajoš 24 povezane
Bitcoin pao ispod 95.000 dolara, kripto tržište u strahu od Trumpovih carina
SEEbiz pre 2 satajoš 22 povezane