Povezane vesti
"Počela sam da gubim svest" Naša glumica doživela dramu na odmoru: Bilo je krvi, trpela sam bolove čitavog dana, mislila sam...…
Kurir 27.06.2024
Glumica Tijana Čurović pre nekoliko osetila je jak bol u stomaku tokom posete prijateljima u beču, zbog čega je preživela pravu dramu. Naime, njoj je tada pukla cista na jajniku, ona isprva nije bila svesna šta se događa, međutim lekari su joj rekli da… »
„U stomaku je imalo krvi, bila je neophodna operacija“: Naša glumica otkrila kroz kakvu dramu je prošla tokom posete…
Nova 27.06.2024
Glumica Tijana Čurović pre nekoliko meseci je preživela dramu tokom posete prijateljima u Beču. Naime, njoj je pukla cista na jajniku, zbog čega je morala na hitnu operaciju. „Na poslednjoj redovnoj kontroli bila sam u septembru i sve je bilo u najboljem… »
Vesti dana »
U Srbiji 7,4 odsto više turista nego u istom mesecu prošle godine, koje destinacije su najposećenije?
Insajder pre 2 satajoš 32 povezane
Šapić je danas otvorio "Pandorinu kutiju": Sad ove spomenike očekuju u različitim krajevima Beograda i - plačemo na Taš
Nova pre 4 minutajoš 27 povezanih
U Srbiji u 13 sati 40 stepeni u tri mesta, ispod 30 jedino u Sjenici i na Kopaoniku
Danas pre 1 satjoš 66 povezanih
SSP: Policija da proveri navode KRIK-a da je Kokeza angažovao kriminalce da prete Vidiću
Beta pre 25 minutajoš 25 povezanih