Povezane vesti
"Počela sam da gubim svest" Naša glumica doživela dramu na odmoru: Bilo je krvi, trpela sam bolove čitavog dana, mislila sam...…
Kurir 27.06.2024
Glumica Tijana Čurović pre nekoliko osetila je jak bol u stomaku tokom posete prijateljima u beču, zbog čega je preživela pravu dramu. Naime, njoj je tada pukla cista na jajniku, ona isprva nije bila svesna šta se događa, međutim lekari su joj rekli da… »
„U stomaku je imalo krvi, bila je neophodna operacija“: Naša glumica otkrila kroz kakvu dramu je prošla tokom posete…
Nova 27.06.2024
Glumica Tijana Čurović pre nekoliko meseci je preživela dramu tokom posete prijateljima u Beču. Naime, njoj je pukla cista na jajniku, zbog čega je morala na hitnu operaciju. „Na poslednjoj redovnoj kontroli bila sam u septembru i sve je bilo u najboljem… »
Vesti dana »

Tramp hoće da vlada Gazom, Danska hitno mobiliše rezerviste, horor na planini: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 3 minutajoš 19 povezanih

Oblaci, kiša i sve hladnije vreme: Jutro sa temperaturom ispod 10 stepeni, tokom dana oko 17
Euronews pre 34 minutajoš 14 povezanih

Evroposlanica o istrazi u EPP: Nema mesta za vlast koja se ponaša kao SNS prema svojim građanima
Nova pre 34 minutajoš 1 povezana

Hitna pomoć: Tri saobraćajne nezgode noćas u Beogradu, tri osobe lakše povređene
N1 Info pre 18 minutajoš 6 povezanih