Povezane vesti
"Počela sam da gubim svest" Naša glumica doživela dramu na odmoru: Bilo je krvi, trpela sam bolove čitavog dana, mislila…
Kurir 27.06.2024
Glumica Tijana Čurović pre nekoliko osetila je jak bol u stomaku tokom posete prijateljima u beču, zbog čega je preživela pravu dramu. Naime, njoj je tada pukla cista na jajniku, ona isprva nije bila svesna šta se događa, međutim lekari su joj… »
„U stomaku je imalo krvi, bila je neophodna operacija“: Naša glumica otkrila kroz kakvu dramu je prošla tokom posete…
Nova 27.06.2024
Glumica Tijana Čurović pre nekoliko meseci je preživela dramu tokom posete prijateljima u Beču. Naime, njoj je pukla cista na jajniku, zbog čega je morala na hitnu operaciju. „Na poslednjoj redovnoj kontroli bila sam u septembru i sve je bilo u… »
Vesti dana »

Završeni protesti širom Srbije, u preko 30 gradova građani i studenti tražili raspisivanje izbora(Blog)
Novi magazin pre 21 minutajoš 20 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 9 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
Radio 021 pre 5 satijoš 16 povezanih

Zelenski se oglasio o napadu dronovima na ruske baze: "Apsolutno briljantan rezultat"
Telegraf pre 56 minutajoš 46 povezanih