Povezane vesti

Tijana Čurović: Izvršitelji zbog duga od 14 dinara i hitna operacija u Beču!

Tijana Čurović: Izvršitelji zbog duga od 14 dinara i hitna operacija u Beču!

Svet plus 27.06.2024
Glumica Tijana Čurović nedavno je izazvala pažnju javnosti kada su je izvršitelji posetili zbog duga od 14 dinara za električnu energiju, što je podelila na svom Instagram profilu. U istom periodu, Tijana je prošla kroz hitnu operaciju u Beču, gde… »
Tek što su se pomirili... Tijani i Slaviši Čurović izvršitelji zakucali na vrata: Došli da nose stvari... (FOTO)

Tek što su se pomirili... Tijani i Slaviši Čurović izvršitelji zakucali na vrata: Došli da nose stvari... (FOTO)

Story 27.06.2024
U dom Tijane i Slaviše Čurović nedavno su svratili izvršitelji kako bi popisali stvari i na taj način izvršili nadoknadu štete ili zaostalog plaćanja. Glumica, koja se tada našla kod kuće, nije znala šta ju je snašlo, a kada je od nadležnog… »
Izvršitelji joj došli na vrata zbog 14 dinara! Naša glumica u čudu: "Slučajno sam pogrešno prepisala račun"

Izvršitelji joj došli na vrata zbog 14 dinara! Naša glumica u čudu: "Slučajno sam pogrešno prepisala račun"

Mondo 27.06.2024
Glumica Tijana Čurović našla se u nezavidnoj situaciji kada su joj, izvršitelji pokucali na vrata i to zbog duga, kako je navela, od 14 dinara. Glumica Tijana Čurović našla se u nezavidnoj situaciji kada su joj, izvršitelji pokucali na vrata i to… »
Našoj glumici izvršitelji pokucali na vrata zbog duga od 14 dinara: "Slučajno sam pogrešno prepisala na poslednjem računu"

Našoj glumici izvršitelji pokucali na vrata zbog duga od 14 dinara: "Slučajno sam pogrešno prepisala na poslednjem računu"

Blic 27.06.2024
Glumica Tijana Čurović pre nekoliko godina našla se u nezavidnoj situaciji kada su joj, izvršitelji pokucali na vrata i to zbog duga, kako je navela, od 14 dinara. Naime, Tijana Čurović je svoje neprijatno iskustvo tada podelila na Instagram storiju… »

Vesti dana »