Повезане вести

Цакић и Здравковић тражили да Цветановић поднесе оставку јер је то сам обећао

Цакић и Здравковић тражили да Цветановић поднесе оставку јер је то сам обећао

Југ пресс 27.06.2024
ЛЕСКОВАЦ Шеф одборничке групе Групе грађана За Лесковац ЗАЈЕДНО Небојша Цакић и заменик шефа те одборничке групе Ненад Здравковић затражили су данас да градоначелник Горан Цветановић поднесе оставку, као што је сам рекао да ће да… »
Они траже, он им не да

Они траже, он им не да

Решетка 27.06.2024
Оставка градоначелника Лесковца Горана Цевтановића, расправа о „Јури“, формирање комисије за испитивање пљачке буџета преко атарских путева, преиспитивање начина додела средстава за социјалне и медијске пројекте, то су све… »
Опозицја на седници Скупштине гласа папиром „оставка“

Опозицја на седници Скупштине гласа папиром „оставка“

Став.лифе 27.06.2024
Шеф одборничке групе ГГ „За Лесковац заједно“ Небојша Цакић затражио је на данашњој седници Скупштине града да градоначелник Лесковца поднесе оставку посетивши на изјаву градоначелника да ће оставку поднети уколико се докаже… »
ГГ “За Лесковац заједно” тражи оставку градоначелника, гласање са натписима “Оставка”

ГГ “За Лесковац заједно” тражи оставку градоначелника, гласање са натписима “Оставка”

Југмедиа 27.06.2024
Опозициони одборник Групе грађана „За Лесковац заједно“ Небојша Цакић цитирао је данас за скупштинском говорницом документ Тужилаштва за организовани криминал, који детаљно описује одређивање притвора у вези са наводним… »

Вести дана »