Povezane vesti
Izrael i Palestinci: „Imam novca na računu, ali ne mogu da kupim hleb za decu"
BBC News 27.06.2024
Nedostatak gotovine je još jedan problem sa kojim se suočavaju ljudi u Pojasu Gaze. Podizanje novca sa bankovnih računa postalo je veoma teško, a ponekad i opasno. „Ima dana kada ne mogu da kupim veknu hleba za moju decu, iako hleba ima, a imam i… »
Izrael i Palestinci: „Imam novca na računu, ali ne mogu da kupim hleb za decu“
Danas 27.06.2024
„Ima dana kada ne mogu da kupim veknu hleba za moju decu, iako hleba ima, a imam i novca na bankovnom računu“. Mohamed al-Klub, Palestinac iz Deira al Balaha, grada u središnjem delu Pojasa Gaze, kaže da je novac na njegovom bankovnom računu… »
Radio 021 27.06.2024
Nedostatak gotovine je još jedan problem sa kojim se suočavaju ljudi u Pojasu Gaze. Podizanje novca sa bankovnih računa postalo je veoma teško, a ponekad i opasno. Getty Images „Ima dana kada ne mogu da kupim veknu hleba za moju decu, iako hleba… »
Južne vesti 27.06.2024
Getty Images „Ima dana kada ne mogu da kupim veknu hleba za moju decu, iako hleba ima, a imam i novca na bankovnom računu". Mohamed al-Klub, Palestinac iz Deira al Balaha, grada u središnjem delu Pojasa Gaze, kaže da je novac na njegovom bankovnom… »
Vesti dana »
Potresne scene ispred bolnice u Leskovcu: Hranitelj plače za mrtvim sinom
Telegraf pre 8 minutajoš 33 povezane
Ukinut pritvor Vesiću, sud tvrdi da tužilaštvo nije priložilo dovoljno dokaza
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Vijore se zastave Hezbolaha kao da se slavi pobeda u ratu: Opšti haos na ulicama Libana (Video)
Mondo pre 32 minutajoš 55 povezanih