Povezane vesti
Izrael i Palestinci: „Imam novca na računu, ali ne mogu da kupim hleb za decu"
BBC News 27.06.2024
Nedostatak gotovine je još jedan problem sa kojim se suočavaju ljudi u Pojasu Gaze. Podizanje novca sa bankovnih računa postalo je veoma teško, a ponekad i opasno. „Ima dana kada ne mogu da kupim veknu hleba za moju decu, iako hleba ima, a imam i novca… »
Izrael i Palestinci: „Imam novca na računu, ali ne mogu da kupim hleb za decu“
Danas 27.06.2024
„Ima dana kada ne mogu da kupim veknu hleba za moju decu, iako hleba ima, a imam i novca na bankovnom računu“. Mohamed al-Klub, Palestinac iz Deira al Balaha, grada u središnjem delu Pojasa Gaze, kaže da je novac na njegovom bankovnom računu bezvredan… »
Južne vesti 27.06.2024
Getty Images „Ima dana kada ne mogu da kupim veknu hleba za moju decu, iako hleba ima, a imam i novca na bankovnom računu". Mohamed al-Klub, Palestinac iz Deira al Balaha, grada u središnjem delu Pojasa Gaze, kaže da je novac na njegovom bankovnom računu… »
Radio 021 27.06.2024
Nedostatak gotovine je još jedan problem sa kojim se suočavaju ljudi u Pojasu Gaze. Podizanje novca sa bankovnih računa postalo je veoma teško, a ponekad i opasno. Getty Images „Ima dana kada ne mogu da kupim veknu hleba za moju decu, iako hleba ima, a… »
Vesti dana »

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Poginula 21 osoba, među njima i devojčica (10): Školski autobus prešao u suprotnu traku, pa sleteo u jarak: Užas u Keniji (foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Jedan mladić oslobođen, drugi zadržan u pritvoru nakon incidenta na festivalu u Severnoj Mitrovici
Danas pre 6 satijoš 1 povezana