Povezane vesti
"Uradio je to Kad sam bila trudna": Aneli pred svima razotkrila Janjuša, on van sebe od besa: "Nikad u životu to ne bih uradio"…
Blic 27.06.2024
Nakon što je Aneli Ahmić odlučila da ne zadrži bebu sa Markom Janjuševićem Janjušem, njihov odnos sve je gori, a sada je rijaliti učesnica progovorila o pomirenju. Aneli je istakla da je uverena da bi se Janjuš pomirio sa njom, ali i da je nikada nije… »
"Ljubav je izvađena iz mene, bila sam na operacionom stolu" Aneli sasula Janjušu sve u lice: Ponizio me je i obrukao...
Kurir 27.06.2024
Za vreme emisije "Pitanja gledalaca", voditeljka je postavila pitanje Aneli Ahmić u vezi njenog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ahmićeva je tom prilikom ispričala kako zna da bi se bivši košarkaš pomirio sa njom nakon svega što se desilo, ali da… »
Vesti dana »
Netanjahu: Izrael će ponovo otvoriti prelaz Rafa kada Hamas preda tela još 3 taoca
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Ko gubi, a ko dobija? Objavljen Trampov mirovni plan: Ovo je svih 28 tačaka za završetak rata u Ukrajini
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
U Bugarskoj i još četiri zemlje uhapšeno 35 ilegalnih trgovaca starinama vrednosti 100 miliona evra
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
"Spremni smo za svaki scenario": Vukić: Beogradske elektrane funkcionišu bez ikakvih problema
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Dosta je bilo straha, izađite na ulice
Danas pre 4 satijoš 1 povezana