Povezane vesti
"12 Dana sam živela monaškim životom" Tiktokerka obišla manastir na Kosovu: "Dobila sam blagoslov, život ima drugu…
Kurir 27.06.2024
Popularna tiktokerka i influenserka koja se na mrežama predstavlja kao Mama Sinjorina provela je nekoliko dana na Kosovu i Metohiji, gde je sa vernicima živela poštujući strogo crkvene kantone. Majka je troje dece, živi život punim plućima, ali je… »
Poznata tiktokerka otišla u Pećku patrijaršiju, živela kao monahinja: "Dobila sam blagoslov"
Blic 27.06.2024
Tiktokerka Mama Sinjorina, koja inače ima troje dece, živela je nekoliko dana u manastiru na Kosovu i Metohiji, monaški životom, a nedavno je pričala o tom iskustvu. Tiktokerka je snimila i video, u kojem je podelila svoje iskustvo i otkrila kako se… »
Vesti dana »
Grupe studenata iz Niša i Beograda idu ka Kragujevcu: Javni čas ispred Ministarstva prosvete, glumci u šetnji gradom (foto)
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
BLOG Studenti iz Beograda i Niša na putu ka Kragujevcu, pozorišni umetnici, građani i studenti stigli do Ministarstva za rad, uzvikivali „Svi na ulice“
N1 Info pre 11 minutajoš 32 povezane
Nakon incidenta sa biber-sprejom u osnovnoj školi osmoro đaka na kućnom lečenju
RTV pre 28 minutajoš 30 povezanih
Rusija: Zauzeto još jedno naselje na istoku Ukrajine; i Moskva i Kijev napadaju energetske objekte
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih