Povezane vesti
Vučić najavio prenos uživo radova na izgradnji Nacionalnog stadiona
N1 Info 27.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će radnici uskoro započeti rad u tri smene na izgradnji Nacionalnog stadiona u Surčinu kod Beograda i da će građani u prenosu uživo moći da prate kako napreduju radovi. „Sve što sam govorio… »
Vučić najavio prenos uživo radova na izgradnji Nacionalnog stadiona
Novi magazin 27.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će radnici uskoro započeti rad u tri smene na izgradnji Nacionalnog stadiona u Surčinu kod Beograda i da će građani u prenosu uživo moći da prate kako napreduju radovi. „Sve što sam govorio… »
"Vri kao u košnici": Vučić na gradilištu Ekspa VIDEO
B92 27.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je gradilište Ekspa u Surčinu. "Hvala našim radnicima na ogromnom trudu i marljivom radu. Na gradilištu EXPO i nacionalnog stadiona vri kao u košnici. Da bismo sve stigli da završimo na vreme, uskoro će rad na… »
Vučić: Uskoro rad na nacionalnom stadionu u tri smene
Euronews 27.06.2024
Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas gradilište Ekspa i nacionalnog stadiona i najavio da će uskoro biti organizovan rad na novom stadionu u tri smene. "Hvala našim radnicima na ogromnom trudu i marljivom radu. Na gradilištu EXPO i nacionalnog… »
"Vri kao u košnici, vredni ljudi stvaraju istoriju" Vučić obišao gradilište Ekspa, poslao jaku poruku - "ostvarićemo svoje…
Kurir 27.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas gradilište Ekspa, i istakao je da će sve što je obećano biti urađeno na vreme. View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) - Vri kao u košnici ovde na gradilištu… »
Vesti dana »

uživo RAT U UKRAJINI Tramp: Počeo sam da organizujem sastanak Putin-Zelenski
Euronews pre 16 minutajoš 24 povezane

(Mape) toplotni talas se vraća, a onda novi obrt! Detaljna vremenska prognoza RHMZ za 5 dana: Popaljeni alarmi zbog 2 opasne pojave
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih

Danas je jedan od najvećih hrišćanskih praznika: Jedan običaj je posebno važan za žene na Preobraženje
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih