Povezane vesti
Kenan o dolasku u Zvezdu: "Svideo mi se Sferopulos, gladan je, želi borce! Kad sam na terenu nemam prijatelje"
Telegraf 27.06.2024
Spreman je američki bek za novu epizodu. Košarkaška ekipa Crvene zvezde je ovog leta već dovela četiri pojačanja, od kojih je jedno Ajzea Kenan koji stiže iz Olimpijakosa, a koji je dao nešto opširniji intervju za grčki "Sport24", gde je pričao o odluci… »
Sferopulos pravi novu Crvenu zvezdu! Amerikanac otkrio detalje: Rekao mi je šta hoće od tima, zato sam došao!
Mondo 27.06.2024
Ajzea Kenan pojačao je Crvenu zvezdu, a u opširnom interjuu pričao je o novom klubu, treneru Sferopulosu, željama... Ajzea Kenan pojačao je Crvenu zvezdu, a u opširnom interjuu pričao je o novom klubu, treneru Sferopulosu, željama... Crvena zvezda… »
Vesti dana »
Osumnjičeni za trostruko ubistvo u Crnoj Gori izvršio samoubistvo nakon što ga je opkolila policija
Insajder pre 11 minutajoš 7 povezanih
Na današnji dan, 1. septembar: Holandija postala prva država u kojoj je marihuana u slobodnoj prodaji, umro francuski kralj Luj XIV...
N1 Info pre 1 minutjoš 2 povezane
Nova pravila za trgovce u Srbiji: Cene 35 velikih lanaca od sada pod većom kontrolom
Bonitet pre 22 minutajoš 1 povezana
Sastanak povodom 65. godišnjice prve konferencije Pokreta nesvrstanih u Palati Srbija
RTS pre 57 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Moskva otvara vrata Zelenskom – Peskov otkrio kada je moguć susret sa Putinom
RTV pre 42 minutajoš 1 povezana