Повезане вести

Ђоковићев тренинг са Синером неуспешан: Не знам шта да радим, нула поена сам освојио

Ђоковићев тренинг са Синером неуспешан: Не знам шта да радим, нула поена сам освојио

Еуроневс 27.06.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић се тренутно налази у Лондону где се припрема за Вимблдон. Последње информације из енглеске престонице нису позитивне. Ђоковић је данас на "Централном терену" тренирао са Јаником Синером, а очекује се… »
Џаб изненадио Шелтона, Монфис бољи од Баутисте Агута

Џаб изненадио Шелтона, Монфис бољи од Баутисте Агута

Спорт клуб 27.06.2024
Пол Џаб је приредио изненађење и савладао Бена Шелтона на турниру у Мајорки резултатом 2:1 (6:3, 3:6, 7:6). Британски тенисер рангиран као 289. на свету избацио је 14. тенисера после трилера. Џаб је фантастично отворио меч и… »
Паолини наставља у сјајном ритму, Радукану без снаге

Паолини наставља у сјајном ритму, Радукану без снаге

Спорт клуб 27.06.2024
Џасмин Паолини је потврдила добру форму и Истборну савладала домаћу тенисерку, Кети Бултер резултатом 2:0 (6:1, 7:6). Седма тенисерка света и финалисткиња Ролан Гароса је протутњала кроз први сет. У првом гему се суочила са… »
Потврдила добру форму: Паолини наставља да побеђује у сјајном ритму

Потврдила добру форму: Паолини наставља да побеђује у сјајном ритму

Вечерње новости 27.06.2024
Италијанска тенисерка, Јасмин Паолини је потврдила добру форму и Истборну савладала домаћу тенисерку, Кети Бултер резултатом 2:0 по сетовима 6:1, 7:6. Фото: Профимедиа Седма тенисерка света и финалисткиња Ролан Гароса је врло… »
Фантастичне вести из Лондона – Новак игра на Вимблдону

Фантастичне вести из Лондона – Новак игра на Вимблдону

Нова 27.06.2024
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер и доскорашњи "број један" на свету, дефинитивно ће наступити на Вимблдону. Ђоковић је одрадио тренинг са Јаником Синером, после чега је кратко поразговарао са новинарима који су се окупили… »
Ђоковић други носилац на Вимблдону

Ђоковић други носилац на Вимблдону

Радио 021 27.06.2024
Новак Ђоковић други је носилац на предстојећем Вимблдону, објављено је на званичном профилу турнира на друштвеним мрежама. Још увек није званично потврђено учешће Новака Ђоковића на Вимбдлону после операције колена, али је… »
Векићева без борбе до полуфинала

Векићева без борбе до полуфинала

Спорт клуб 27.06.2024
Хрватска тенисерка Дона Векић пласирала се у полуфинала ВТА турнира у Бад Хомбургу. Катерина Синијакова је одустала од борбе, па сада Векићева чека бољу из дуела Томова-Блинкова. У полуфиналу ће играти и Дијана Шнајдер, која је… »
Крај: Олга Даниловић не иде на Вимблдон ВИДЕО

Крај: Олга Даниловић не иде на Вимблдон ВИДЕО

Б92 27.06.2024
Српска тенисерка Олга Даниловић није се пласирала у главни жреб Вимблдона. Олга Даниловић је у среду одиграла сјајно и после преокрета дошла на корак до Вимблдона, међутим, на том се кораку "саплела". Играла је против Мађарице… »
„Не знам шта да радим, добио сам нула поена“: Новак жалбом насмејао све током тренинга против Синера ВИДЕО

„Не знам шта да радим, добио сам нула поена“: Новак жалбом насмејао све током тренинга против Синера ВИДЕО

Нова 27.06.2024
Новак Ђоковић је током тренинга против Јаника Синера насмејао све присутне. Новак и Синер су одиграли сет који је Италијан добио са 6:3, а Ђоковић се након једног гема „пожалио“: „Не знам шта да радим, нула поена сам добио“… »
Ђоковић игра на Вимблдону!

Ђоковић игра на Вимблдону!

Спортске.нет 27.06.2024
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић играће на овогодишњем Вимблдону. Србин је уврштен у главни жреб као други носилац, што значи да ће заиграти у Лондону. Ђоковић је имао повреду колена због које је мора на операцију… »
Организатори: Јаник Синер први носилац на Вимблдону, Новак Ђоковић други

Организатори: Јаник Синер први носилац на Вимблдону, Новак Ђоковић други

Дневник 27.06.2024
Најбољи тенисер света Италијан Јаник Синер постављен је за првог носиоца на предстојећем Вимблдону, док је Србин Новак Ђоковић именован за другог, саопштили су данас организатори турнира. Ђоковић је 23. јуна допутовао у Лондон… »
Пораз Олге Даниловић у квалификацијама: Српска тенисерка без пласмана у главни жреб Вимблдона

Пораз Олге Даниловић у квалификацијама: Српска тенисерка без пласмана у главни жреб Вимблдона

Еуроневс 27.06.2024
Српска тенисерка Олга Даниловић није успела да се пласира у главни жреб Вимблдона, пошто је данас у последњем колу квалификација поражена од Мађарице Далме Галфи 6:1, 7:6 (8:6). Меч је трајао један сат и 29 минута. Даниловић је… »
Даниловић изгубила у финалу квалификација за Вимблдон

Даниловић изгубила у финалу квалификација за Вимблдон

Радио 021 27.06.2024
Олга Даниловић није данас успела да се пласира у главни жреб лондонског Вимблдона, пошто је у финалу квалификација изгубила од 128. тенисерке света Далме Галфи из Мађарске после два сета, 1:6, 6:7. Даниловић, 116. тенисерка… »
Олга није успела - Ништа од главног жреба Вимблдона

Олга није успела - Ништа од главног жреба Вимблдона

Спортске.нет 27.06.2024
Олга Даниловић нас је недавно обрадовала сјајним играма на Ролан Гаросу, где је стигла до осмине финала, али нажалост, на Вимблдону је нећемо гледати на главном турниру. Она је данас заустављена у последњем колу квалификација… »
Олга без главног жреба Вимблдона

Олга без главног жреба Вимблдона

Спорт клуб 27.06.2024
Српска тенисерка Олга Даниловић није успела да се пласира у главни жреб Вимблдона. Од ње је у последњој рунди квалификација за трећи грен слем у сезони боља била Далма Галфи. Мађарица је славила у два сета после једног часа и… »
Ништа од Вимблдона за српкињу! Олга Даниловић заустављена у последњем колу квалификација

Ништа од Вимблдона за српкињу! Олга Даниловић заустављена у последњем колу квалификација

Српска тенисерка, Олга Даниловић није успела да се пласира у главни жреб Вимблдона, пошто је данас у последњем колу квалификација поражена од Мађарице Далме Галфи са резултатом 2:0 по сетовима 6:1, 7:6 (8:6). ФОТО: Тањуг/АП Меч… »
Генерална проба: Новак Ђоковић заиграо против Јаника Синера на Вимблдону, није добро прошао

Генерална проба: Новак Ђоковић заиграо против Јаника Синера на Вимблдону, није добро прошао

НОВАК Ђоковић се налази у Лондону и труди се да спреман дочека Вимблдон. Овог четвртка ће, по свој прилици, да донесе коначну одлуку на ту тему, управо после контролног меча који је одиграо. ФОТО: Тањуг/АП Наиме, Ноле је за овај… »
Ништа од новог Гренд слема: Олга Даниловић није успела да се пласира у главни жреб Вимблдона

Ништа од новог Гренд слема: Олга Даниловић није успела да се пласира у главни жреб Вимблдона

Телеграф 27.06.2024
Штета... Српска тенисерка Олга Даниловић није успела да се пласира у главни жреб Вимблдона, пошто је данас у последњем колу квалификација поражена од Мађарице Далме Галфи 6:1, 7:6 (8:6). Меч је трајао један сат и 29 минута… »
Изгледа да је Новак спреман за Вимблдон!

Изгледа да је Новак спреман за Вимблдон!

Спортске.нет 27.06.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић још увек није донео коначну одлуку о наступу на овогодишњем Вимблдону. Ђоковић се још увек опоравља од повреде колена, а данас је на "Централном терену" Вимблдона имао тренинг меч са првим рекетом… »
Новак поново изашао на централни терен: Тренирао са првим тенисером света и не изгледа баш најбоље! (видео)

Новак поново изашао на централни терен: Тренирао са првим тенисером света и не изгледа баш најбоље! (видео)

Хот спорт 27.06.2024
„Не знам шта да радим, нула поена сам добио“ Новак Ђоковић налази се у Енглеској и на Централном терену Вимблдона припрема се за трећи гренд слем у години. Још увек није познато да ли ће Ноле играти на турниру, а коначну одлуку… »
Новакова лоша генерална проба: "Не знам шта да радим, нула поена сам освојио"

Новакова лоша генерална проба: "Не знам шта да радим, нула поена сам освојио"

Б92 27.06.2024
У овим тренуцима Новак Ђоковић вероватно врши генералну пробу пред Вимблдон, а из Лондона нам не стижу претерано повољне вести по српског аса. Новак на "Централном терену" тренира са Јаником Синером, после чега би требало да… »
Новаков тренинг са Синером: Нула поена сам добио!

Новаков тренинг са Синером: Нула поена сам добио!

Спорт клуб 27.06.2024
Новак Ђоковић тренирао је са Јаником Синером на Централном стадиону Вимблдона, а судећи према првим извештајима, није прошло у складу с надањима. После тренинга Карлоса Алкараза, на терен су изашли Новак и Синер, а према… »
Џумхур предао меч и остао без главног жреба Вимблдона

Џумхур предао меч и остао без главног жреба Вимблдона

Спорт клуб 27.06.2024
Босанскохерцеговачки тенисер Дамир Џумхур није се пласирао у главни жреб Вимблдона. У последњем колу квалификација за грен слем на трави Џумхур је предао меч Алехандру Мору Канасу, који је 80 позиција лошије пласиран од… »
Олга у главном жребу Вимблдона? Даниловићева против Мађарице за велику смотру, експерти кажу да ће бити густо!

Олга у главном жребу Вимблдона? Даниловићева против Мађарице за велику смотру, експерти кажу да ће бити густо!

Телеграф 27.06.2024
Надамо се да ће и на трави бити успеха. Олга Даниловић ће данас од 14 часова имати прилику да се домогне главног жреба Вимблдона пошто у последњем колу квалификација игра против Далме Галфи. Већ дуже време Олга орбитира близу… »

Вести дана »