Повезане вести

„Доктори су ми рекли да сам изгубила бебу, а након месец дана сам сазнала да је она још ту“: Тамара Милутиновић проговорила о…

„Доктори су ми рекли да сам изгубила бебу, а након месец дана сам сазнала да је она још ту“: Тамара Милутиновић проговорила о…

Нова 27.06.2024
Певачица Тамара Милутиновић и фдбалер Дарко Јевтић недавно су се венчали и у цркви, а тим поводом су приредили гала прославу. Они имају и ћеркицу Емили, а певачица је сада открила да је имала ризичну трудноћу, те да је прошла… »
Рекли јој да је имала спонтани, а након месец дана беба и даље била ту: Тамара Милутиновић прошла пакао у трудноћи

Рекли јој да је имала спонтани, а након месец дана беба и даље била ту: Тамара Милутиновић прошла пакао у трудноћи

Мондо 27.06.2024
Тамара Милутиновић отворила је душу о трудноћи која је била високо ризична. Тамара Милутиновић отворила је душу о трудноћи која је била високо ризична. Тамара Милутиновић недавно је организовала црквено венчање и крштење… »
"Констатовали су ми спонтани, а након месец дана сам сазнала да је беба и даље ту" Тамара Милутиновић први пут о најтежем…

"Констатовали су ми спонтани, а након месец дана сам сазнала да је беба и даље ту" Тамара Милутиновић први пут о најтежем…

Блиц 27.06.2024
Певачица Тамара Милутиновић и њен супруг фудбалер Дарко Јефтић родитељи су девојчице Емили, а јавност је тек сада сазнала кроз шта је фолкерка прошла у трудноћи. Тамара Милутиновић први пут је открила како се носила са… »
"Рекли су ми да га оставим, да има још три месеца живота": Певачицин вереник оболео од рака, открила детаље агоније: "Смршала…

"Рекли су ми да га оставим, да има још три месеца живота": Певачицин вереник оболео од рака, открила детаље агоније: "Смршала…

Блиц 26.06.2024
Певачица Мирна Кошанин постала је позната јавности током такмичења у "Звездама Гранда", а о њеном животу се мало зна. Ипак, она је сада у својој исповести проговорила о борби њеног дечка са опаком болешћу. Мирна је све време… »

Вести дана »