Повезане вести
Из Минесоте у Хумску: Партизан довео треће појачање!
Спортски журнал 27.06.2024
Кервин Аријага нови је играч црно-белих. Досадашњи фудбалер Минесоте Кервин Аријага потписао је трогодишњи уговор са Партизаном. Како су данас саопштили црно-бели, 26-годишњи везни играч из Хондураса прошао је лекарске… »
Први утисци Партизановог новајлије: ''Овде је све тако мало у поређењу са Америком!''
Спортске.нет 27.06.2024
Одмах после потписивања трогодишњег уговора са Партизаном, нови дефанзивни везни црно-белих Кервин Аријага дао је и прву изјаву за клупски сајт. ''Веома сам срећан што сам овде! Мислим да је заиста дар од Бога што сам дошао у… »
Вазура представио ново појачање Партизана!
Спортске.нет 27.06.2024
Екипа Партизана полако се комплетира за наредну сезону на чијем почетку ће играти двомеч са Динамом из Кијева у другом колу квалификација за Лигу шампиона. Непуних месец дана је остало до тог сусрета, а оно што смо јуче видели од… »
Званично: Везиста из МЛС лиге треће је појачање Партизана у летњем прелазном року! (фото)
Хот спорт 27.06.2024
Уговор је потписан на три године Док првотимци полако приводе крају део припрема у Словенији, у Београду је стављен параф на још један уговор. У Хумску је, право из Минесоте, стигао двадесетшестогодишњи везиста – Кервин… »
Дар од бога је што сам дошао у Партизан! Из Минесоте у Београд са женом и бебом: Хвала шефу Станојевићу!
Мондо 27.06.2024
Кервин Аријага и званично је нови фудбалер Партизана. Кервин Аријага и званично је нови фудбалер Партизана. Партизан је почео припреме за нову сезону, изгубио је први меч, а за то време је стигло и треће појачање у Хумску. Из… »
Званично: Репрезентативац Хондураса у Партизану ФОТО
Б92 27.06.2024
Кервин Аријага и званично је постао фудбалер Партизана. У црно-беле редове је стигао Кервин Ариага који у Партизан стиже из Минесоте, која се такмичи у МЛС лиги. Добра ствар по Станојевића и екипу је та, што је Ариага у… »
Стигло треће појачање: Аријага је Партизанов
Спорт клуб 27.06.2024
Партизан је и званично завршио треће појачање у новој сезони. У Хумску је дошао Кервин Аријага, везни играч из Хондураса. Доскорашњи играч Минесоте је пре два дана дошао у Београд, озваничио сарадњу са црно-белима, а… »
Станојевићу стиже ново појачање: Кервин Аријага потписао трогодишњи уговор са Партизаном
Еуроневс 27.06.2024
Док се првотимци Партизана припремају у Словенији, у Београду је завршено још једно појачање црно-белих. Кервин Аријага стиже у Хумску као треће летње појачање. Аријага долази из МЛС-а, а данас је обавио медицинске прегледе и… »
Ново појачање ФК Партизан! Стиже из Америке, у пуној је форми, а ево и како ће све да обрадује "гробаре" (видео)
Вечерње новости 27.06.2024
Док првотимци ФК Партизан полако приводе крају део припрема у Словенији, у Београду је стављен параф на још један уговор са црно-белима. ФОТО: ФК Партизан У Хумску је, право из Минесоте, стигао двадесетшестогодишњи везиста -… »
Вести дана »

Од овог датума тмурни облаци надвиће се над Србијом! Ево шта нам временска прогноза најављује
Ало пре 7 минутајош 5 повезаних

Београд у знаку Српских застава: Дан српског јединства биће обележен и у родном граду најпознатијег Солунца, Драгутина Матића (фото)
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Про-палестинске демонстрације у Мадриду скратиле бициклистичку трку Вуелта кроз Шпанију, Израел љут
Бета пре 5 сатијош 3 повезане

Огласила се Каја Калас! "Неприхатљива повреда румунског ваздушног простора руским дроновима"
Курир пре 52 минутајош 2 повезане