Povezane vesti
Bajaga o fudbalskoj reprezentaciji: Ako bi im to pomoglo, napravio bih im pesmu
Radio 021 27.06.2024
Reprezentacija Srbije ispala je sa Evropskog prvenstva u fudbalu, pošto je igrala nerešeno sa reprezentacijom Danske. Momčilo Bajagić Bajaga kaže da bi napravio pesmu za "Orlove", ukoliko bi mu to neko tražio, prenosi Nova. "Ako bi im pomoglo, ja bih… »
Bajaga: Ako bi im to pomoglo, napravio bih reprezentaciji pesmu
N1 Info 27.06.2024
Reprezentacija Srbije ispala je sa Evropskog prvenstva u fudbalu, pošto je igrala nerešeno sa reprezentacijom Danske. Momčilo Bajagić Bajaga kaže da bi napravio pesmu za "Orlove", ukoliko bi mu to neko tražio. „Ako bi im pomoglo, ja bih napravio. Imao… »
"Ako bi to pomoglo, ja bih im rado napravio pesmu!": Bajaga o fudbalskoj reprezentaciji Srbije
Telegraf 27.06.2024
Preporučujemo. Naši Orlovi su se 25. juna borili sa reprezentacijom Danske, a utakmica je završila rezultatom 0:0, što znači kraj takmičenja za Srbiju. Sada je pevač Momčilo Bajagić Bajaga otkrio da bi rado napravio pesmu za naše reprezentativce, ukoliko… »
Bajaga o fudbalskoj reprezentaciji Srbije: Ako bi pomoglo, napisao bih im pesmu
Kurir 27.06.2024
Momčilo Bajagić Bajaga gostovao je u Jutarnjem Show-u Radija S kod Irene I Ivana i tom prilikom rekao da bi bez obzira na sve, ipak rado napravio pesmu za Fudbalsku reprezentaciju Srbije: “Ako bi im pomoglo, ja bih napravio! Imao sam ponudu jednom za… »
Vesti dana »
Sneg očekuje ove delove Srbije! Stiže još jače zahlađenje: Otkrivamo kada i gde stižu pahulje
Telegraf pre 3 satajoš 33 povezane
Saudijska Arabija: Aerodrom u Rijadu ostaje zatvoren zbog novih pretnji Huta
Insajder pre 2 satajoš 49 povezanih
Ukrajinski zvaničnici odbacili Trampove navode da treba zameniti Zelenskog novim predsednikom
N1 Info pre 40 minutajoš 40 povezanih
Studenti će se žaliti Upravnom sudu na RIK-ovo odbijanje njihovih prigovora na probleme glasanja u dijaspori
Radio 021 pre 5 satijoš 10 povezanih
Sve spremno za štampanje glasačkih listića: Ljubičasta boja, 3 formata, 29 jezika i 18 izbornih lista
Nedeljnik pre 56 minutajoš 23 povezane