Повезане вести
Бајага о фудбалској репрезентацији: Ако би им то помогло, направио бих им песму
Радио 021 27.06.2024
Репрезентација Србије испала је са Европског првенства у фудбалу, пошто је играла нерешено са репрезентацијом Данске. Момчило Бајагић Бајага каже да би направио песму за "Орлове", уколико би му то неко тражио, преноси Нова. "Ако… »
Бајага: Ако би им то помогло, направио бих репрезентацији песму
Н1 Инфо 27.06.2024
Репрезентација Србије испала је са Европског првенства у фудбалу, пошто је играла нерешено са репрезентацијом Данске. Момчило Бајагић Бајага каже да би направио песму за "Орлове", уколико би му то неко тражио. „Ако би им помогло… »
Волео сам како игра фудбал, а као тренер је... Бајага о Пиксију и репрезентацији Србије
Ало 27.06.2024
Бајага је открио да би радо направио песму за наше репрезентативце, уколико би им то помогло. Фудбалска репрезентација Србије испала је из такмичење Европског првенства. Тим поводом огласиле су се бројне јавне личности, а исто… »
"Ако би то помогло, ја бих им радо направио песму!": Бајага о фудбалској репрезентацији Србије
Телеграф 27.06.2024
Препоручујемо. Наши Орлови су се 25. јуна борили са репрезентацијом Данске, а утакмица је завршила резултатом 0:0, што значи крај такмичења за Србију. Сада је певач Момчило Бајагић Бајага открио да би радо направио песму за наше… »
Бајага о фудбалској репрезентацији Србије: Ако би помогло, написао бих им песму
Курир 27.06.2024
Момчило Бајагић Бајага гостовао је у Јутарњем Схов-у Радија С код Ирене И Ивана и том приликом рекао да би без обзира на све, ипак радо направио песму за Фудбалску репрезентацију Србије: “Ако би им помогло, ја бих направио! Имао… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026; Значајно назадовање у дијалогу због неконструктивног приступа Приштине
РТВ пре 22 минутајош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 47 минутајош 19 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Осим онлајн платформи, објекти се могу легализовати и у сеоским МЗ ФОТО
Б92 пре 42 минутајош 30 повезаних
Од данас грађани могу да прате цене у трговинама преко Националне платформе
Став.лифе пре 57 минутајош 15 повезаних