Povezane vesti
Hitno sazvan štab za Vanredne situacije! Meštani Ljiga odsečeni od sveta, porodica bila zarobljena u automobilu
Mondo 27.06.2024
U Ljigu će biti sazvan štab za Vanredne situacije zbog posledica današnjeg nevremena. U Ljigu će biti sazvan štab za Vanredne situacije zbog posledica današnjeg nevremena. U nevremenu koje je pogodilo opštinu Ljig, pogođena su sva okolna mesta, kao i sam… »
Srbija na nogama; Hitno sazvan Štab za vanredne situacije: Meštani zarobljeni FOTO
B92 27.06.2024
U nevremenu koje je pogodilo opštinu Ljig, pogođena su sva okolna mesta, kao i sam centar ove opštine. Odmah su nadležne ekipe izašle na teren kako bi sagledale posledice snažnog nevremena. Večeras će biti sazvan štab za Vanredne situacije kada će se… »
Na desetine meštana odsečeno od sveta Nevreme napravilo haos u Ljigu, porodica bila zarobljena u bujici u svom automobilu
Kurir 27.06.2024
U nevremenu koje je pogodilo opštinu Ljig, pogođena su sva okolna mesta, kao i sam centar ove opštine. Odmah su nadležne ekipe izašle na teren kako bi sagledale posledice snažnog nevremena. Večeras će biti sazvan štab za Vanredne situacije kada će se… »
Vesti dana »

Dodik najavio referendum: "Nemam nameru da odlazim - ni iz RS, ni sa funkcije"
Blic pre 9 minutajoš 35 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Uživo Dodik o oduzimanju mandata "Ovo je samo modifikovani sistem zločina - ovom odlukom ruše Ustav RS!"
Kurir pre 24 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane