Povezane vesti
Na desetine meštana odsečeno od sveta Nevreme napravilo haos u Ljigu, porodica bila zarobljena u bujici u svom automobilu
Kurir 27.06.2024
U nevremenu koje je pogodilo opštinu Ljig, pogođena su sva okolna mesta, kao i sam centar ove opštine. Odmah su nadležne ekipe izašle na teren kako bi sagledale posledice snažnog nevremena. Večeras će biti sazvan štab za Vanredne situacije kada… »
Srbija na nogama; Hitno sazvan Štab za vanredne situacije: Meštani zarobljeni FOTO
B92 27.06.2024
U nevremenu koje je pogodilo opštinu Ljig, pogođena su sva okolna mesta, kao i sam centar ove opštine. Odmah su nadležne ekipe izašle na teren kako bi sagledale posledice snažnog nevremena. Večeras će biti sazvan štab za Vanredne situacije kada… »
Hitno sazvan štab za Vanredne situacije! Meštani Ljiga odsečeni od sveta, porodica bila zarobljena u automobilu
Mondo 27.06.2024
U Ljigu će biti sazvan štab za Vanredne situacije zbog posledica današnjeg nevremena. U Ljigu će biti sazvan štab za Vanredne situacije zbog posledica današnjeg nevremena. U nevremenu koje je pogodilo opštinu Ljig, pogođena su sva okolna mesta… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane