Povezane vesti
"Pobegao sam u sobu i plakao" Željko Obradović otkrio tajnu koju je dugo čuvao: Pokojni ekonom me je video, zamolio sam ga…
Kurir 28.06.2024
Željko Obradović, najtrofejniji trener Evrope, osvojio je čak devet titula prvaka Evrope, sa reprezentacijom je bio i prvak Evrope i sveta i srebrni na Olimpijskim igrama i kada se osvrne za sobom, mnogo je više lepih uspomena. Kao i uvek, tih lepih… »
Pobegao sam u sobu i zaplakao! Željko Obradović prvi put otvorio dušu: Samo me je pokojni Ivan video
Mondo 28.06.2024
Trener Partizana i dalje živo pamti jedan od najtežih trenutaka u svojoj karijeri. Trener Partizana i dalje živo pamti jedan od najtežih trenutaka u svojoj karijeri. Željko Obradović, najtrofejniji trener Evrope, osvojio je čak devet titula prvaka… »
Vesti dana »
Zbog profesorke Jelene Kleut studenti blokirali Filozofski fakultet u Novom Sadu, do 14h uprava da napusti zgradu! Filozofski fakultet u Novom Sadu
Volim Zrenjanin pre 3 minutajoš 29 povezanih
Uživo Tramp sleteo, u Davosu redovi ljudi, čekaju njegov govor! Kreće bitka za Grenland, zbog nje Ukrajina za sada ostaje bez 800 milijardi $ (foto, video)
Kurir pre 18 minutajoš 38 povezanih
Međedović završio učešće na Australijan openu, izgubio od šestog igrača sveta
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 87 povezanih
Poslanici opozicije kritikuju izmene pravosudnih zakona, Mrdić smatra da su u interesu građana
Beta pre 2 satajoš 22 povezane