Povezane vesti
I Žoc je plakao a pročitajte kojih 12 igrača je Željko Obradović vodio na Olimpijske igre, srpski drim tim svih vremena
Dnevnik 28.06.2024
Željko Obradović, najtrofejniji trener Evrope, osvojio je čak devet titula prvaka Evrope, sa reprezentacijom je bio i prvak Evrope i sveta i srebrni na Olimpijskim igrama i kada se osvrne za sobom, mnogo je više lepih uspomena. Kao i uvek, tih lepih… »
"Pobegao sam u sobu i plakao" Željko Obradović otkrio tajnu koju je dugo čuvao: Pokojni ekonom me je video, zamolio sam ga…
Kurir 28.06.2024
Željko Obradović, najtrofejniji trener Evrope, osvojio je čak devet titula prvaka Evrope, sa reprezentacijom je bio i prvak Evrope i sveta i srebrni na Olimpijskim igrama i kada se osvrne za sobom, mnogo je više lepih uspomena. Kao i uvek, tih lepih… »
Pobegao sam u sobu i zaplakao! Željko Obradović prvi put otvorio dušu: Samo me je pokojni Ivan video
Mondo 28.06.2024
Trener Partizana i dalje živo pamti jedan od najtežih trenutaka u svojoj karijeri. Trener Partizana i dalje živo pamti jedan od najtežih trenutaka u svojoj karijeri. Željko Obradović, najtrofejniji trener Evrope, osvojio je čak devet titula prvaka… »
Vesti dana »

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije
Ekapija pre 2 satajoš 25 povezanih

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 44 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 23 povezane

Da li ćete mi poverovati, ili ne – Milojević pred revanš: U glavi mi je samo Linkoln, igraćemo kao da je 0:0
Dnevnik pre 15 minutajoš 43 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 64 povezane