Повезане вести

Хил разочаран што није дошло до сусрета Вучић-Курти: Тражи се правно обавезујућа "нормализација"

Хил разочаран што није дошло до сусрета Вучић-Курти: Тражи се правно обавезујућа "нормализација"

РТВ 28.06.2024
БЕОГРАД - Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил оценио је да је дијалог Београда и Приштине тренутно у тешкој ситуацији и истакао да му је драго што је српска страна ове недеље дошла спремна за разговор у Бриселу. Он је навео да… »
Хил: Дијалог у тешкој ситуацији, драго ми је што је српска страна спремна за разговор

Хил: Дијалог у тешкој ситуацији, драго ми је што је српска страна спремна за разговор

Н1 Инфо 28.06.2024
Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил оценио је да је дијалог Београда и Приштине тренутно у тешкој ситуацији и истакао да му је драго што је српска страна ове недеље дошла спремна за разговор у Бриселу. Он је навео да је… »
Хил: "Дијалог у тешкој ситуацији, драго ми је што је српска страна спремна за разговор"

Хил: "Дијалог у тешкој ситуацији, драго ми је што је српска страна спремна за разговор"

Телеграф 28.06.2024
Амерички амбасадор је нагласио да су циљеви врло јасни и да се тражи свеобухватна нормализација, која је правно обавезујућа.р. Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил оценио је да је дијалог Београда и Приштине тренутно у тешкој… »
Хил: Дијалог у тешкој ситуацији, мало сам обесхрабрен јер није дошло до сусрета Вучића и Куртија

Хил: Дијалог у тешкој ситуацији, мало сам обесхрабрен јер није дошло до сусрета Вучића и Куртија

Еуроневс 28.06.2024
Амбасадор САД у Србији Кристофер Хил оценио је да је дијалог Београда и Приштине тренутно у тешкој ситуацији и истакао да му је драго што је српска страна ове недеље дошла спремна за разговор у Бриселу. Он је навео да је… »
"Ми смо у блокади": Миливојевић за "Блиц" ТВ о преговорима у Бриселу: Питање нормализације је отворено уз ризик даље…

"Ми смо у блокади": Миливојевић за "Блиц" ТВ о преговорима у Бриселу: Питање нормализације је отворено уз ризик даље…

Блиц 28.06.2024
Зоран Миливојевић, дипломата, каже да је неуспешни састанак Аљбина Куртија, приштинског премијера и Александра Вучића, председника Србије, доказ да приштинска страна не мења став и да смо "ми и даље у блокади дијалога због… »
Петковић: Наставак дијалога Београда и Приштина следеће недеље, не очекујем ништа

Петковић: Наставак дијалога Београда и Приштина следеће недеље, не очекујем ништа

НИН 28.06.2024
Директор владине Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић најавио је за следећу недељу наставак дијалога Београда и Приштине на техничком нивоу и казао да о од тог састанка не очекује ништа. "Као и сваки пут идемо… »

Инсајдер 28.06.2024
Директор владине Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић најавио је за следећу недељу наставак дијалога Београда и Приштине на техничком нивоу и казао да о од тог састанка не очекује ништа. 'Као и сваки пут идемо… »

Бета 28.06.2024
Директор владине Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић најавио је за следећу недељу наставак дијалога Београда и Приштине на техничком нивоу и казао да о од тог састанка не очекује ништа. "Као и сваки пут идемо… »
Петковић: Од дијалога не очекујем ништа, због Приштине није дошло до састанка

Петковић: Од дијалога не очекујем ништа, због Приштине није дошло до састанка

Данас 28.06.2024
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је данас да од нове рунде дијалога Београда и Приштине у Бриселу не очекује ништа. Петковић је за Радио-телевизију Србије рекао да је Београд спреман да о свему… »
Вучић: Курти није хтео да разговара у Бриселу, Приштина жели само признање

Вучић: Курти није хтео да разговара у Бриселу, Приштина жели само признање

НИН 28.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да косовски премијер Аљбин Курти није хтео да разговара у Бриселу и да није дошло до дијалога јер Приштина не жели дијалог, већ само признање независности Косова. "Да ли није хтео… »
„Не знам да ли Аљбин Курти није желео или није смео да учествује у дијалогу“: Вучић гостовао у Националном дневнику

„Не знам да ли Аљбин Курти није желео или није смео да учествује у дијалогу“: Вучић гостовао у Националном дневнику

Данас 28.06.2024
Не знам да ли Аљбин Курти није желео или није смео да учествује у дијалогу, навео је председник Србије Александар Вучић гостујући у Националном дневнику ТВ Пинк. „Желели су да јуре признање, то је оно што су тражили, желели…… »
Хоће ли Курти икада одустати од своја три услова због којих се јуче није састао са Вучићем?

Хоће ли Курти икада одустати од своја три услова због којих се јуче није састао са Вучићем?

Данас 27.06.2024
„Косовски премијер Аљбин Курти ће можда преформулисати своја три захтева, али ће у основи захтеви остати исти. За Куртија је међусобно признање између Србије и Косова услов за дијалог. Он је по том питању недвосмислен од свог… »

Вести дана »