Povezane vesti
Ovo se čekalo: Oglasio se Đoković i poslao poruku svima (VIDEO)
Večernje novosti 28.06.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković sazanao je danas rivala u prvom kolu Vimbldona, a sada se oglaiso na društvenim mrežama gde je poslao jaku poruku, a zahvalio se i Janiku Sineru. FOTO: Tanjug/AP Jedan od najboljih tenisera svih vremena već neko… »
Da li će sada biti jasno? Teniski ekspert celom svetu objasnio zašto je Đoković najbolji
Večernje novosti 28.06.2024
Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenira u Londonu i očekuje se da nastupi na ovogodišnjem Vimbldonu, a sada je teniski ekspert Mats Vilander komentarisao Novaka Đokovića, njegovu povredu, ali i celokupnu njegovu igru. FOTO: Tanjug/AP Vilander… »
Vilander: Rodžer i Rafa imaju slabosti, ali ne i Novak
B92 28.06.2024
Mats Vilander je iznenađen što je Novak Đoković rešio da igra na Vimbldonu. Šveđanin je u analizi za Eurosport priznao da je pravo čudo što se Novak tako brzo oporavio od povrede kolena. "Bio sam veoma iznenađen kada sam ga video u Londonu, na… »
Đoković nema slabost, jedini teniser na svetu bez mane: Legendarni igrač priznao grešku da je nepravedno umanjivao…
Hot sport 28.06.2024
Veliki šampion prepoznaje najvećeg šampiona. Mats Vilander, veliki osvajač brojnih Gren slem titula, a sada jedan od vodećih analitičara u svetu tenisa, nedavno je komentarisao o tome kako je Novak prešao put od „hejtovanog“, do najvećeg svih… »
Vilander: Rodžer ima manu, Rafa ima manu, Novak ne
Sport klub 28.06.2024
Dok ceo svet čeka da vidi šta će odlučiti Novak Đoković, da li će igrati na Vimbldonu, Mats Vilander ističe da je i sam dolazak najboljeg tenisera svih vremena neverovatan. – Bio sam veoma iznenađen kada sam ga video u Londonu. Nisam ni znao… »
Vilander: Rodžer ima manu, Rafa ima manu, Novak ne…
Vesti online 28.06.2024
Dok ceo svet čeka da vidi šta će odlučiti Novak Đoković, da li će igrati na Vimbldonu, Mats Vilander ističe da je i sam dolazak najboljeg tenisera svih vremena neverovatan. – Bio sam veoma iznenađen kada sam ga video u Londonu. Nisam ni znao… »
Vesti dana »
Vučević: Država mora da sačuva stabilnost, utvrdiće se istina o tragediji u Novom Sadu
RTV pre 1 satjoš 34 povezane
Boingov avion pao u Litvaniji: Jedan član posade poginuo, troje povređeno
BBC News pre 30 minutajoš 20 povezanih
Na izborima za predsednika Rumunije vodi pristalica saradnje sa Rusijom
Sputnik pre 43 minutajoš 14 povezanih
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 10 satijoš 9 povezanih
Vremenska prognoza za Zrenjanin: tokom nedelje kiša, oblaci i sunce – bez minusa. Od 0 do 11 stepeni Vremenska prognoza 25.11. - 01.12.2024.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 12 povezanih