Povezane vesti
"Od prvog honorara sam kupila pola teleta": Naša pevačica je odrasla u porodici sa osmoro dece: "Masirala sam mami noge kada…
Blic 28.06.2024
Pevačica Jovana Tipšin bila je šesto od osmoro dece koliko su njeni roditelji imali, a kako kaže, od malih nogu se trudila da pomaže porodici. - Odrasla sam na Zvezdari, i danas tu živi moja snaja, nažalost brat mi je preminuo pre nekoliko meseci. Ja… »
"Od prvog honorara kupila sam pola teleta" Jovana Tipšin odrasla sa osmoro braće i sestre: Kada odem na grob...
Kurir 28.06.2024
Jovana Tipšin rođena je u velikoj porodici, ona je šesto dete od osmoro. Ona kaže da su se roditelji trudili da ona i njena braća i sestre imaju bezbrižno detinjstvo i da je uvek znala da ceni njihov trud. - Odrasla sam na Zvezdari, i danas tu živi moja… »
Vesti dana »

Vasiljević: Svi koji su napadali policiju tokom protesta u Novom Pazaru biće privedeni
RTV pre 1 satjoš 81 povezana

Kordon Žandarmerije i Interventne gurao građane ispred SNS-a u Novom Sadu, okupljeni podigli ruke uvis
N1 Info pre 32 minutajoš 33 povezane

Srbijo, spremi se Oblaci nadiru, kiša samo što nije počela, večeras drastična promena vremena
Alo pre 52 minutajoš 50 povezanih

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Insajder pre 11 satijoš 48 povezanih