Повезане вести

Жалгирис представио смаилагића! Доскорашњи кошаркаш Партизана не крије срећу: "Једва чекам да стигнем у Каунас"

Жалгирис представио смаилагића! Доскорашњи кошаркаш Партизана не крије срећу: "Једва чекам да стигнем у Каунас"

Курир 28.06.2024
Досадашњи кошаркаш Партизана Ален Смаилагић од данас је и званично нови играч литванског Жалгириса. Дан након што је напустио Партизан, овај 23-годишњи кошаркаш је са Жалгирисом потписао двогодишњи уговор (1+1). "Срећан сам… »
Кошаркаш Ален Смаилагић потписао за Жалгирис

Кошаркаш Ален Смаилагић потписао за Жалгирис

ИндексОнлине 28.06.2024
КАУНАС – Српски кошаркаш Ален Смаилагић потписао је за Жалгирис, саопштио је данас литвански клуб. Како је саопштено, 23-годишњи повремени српски репрезентативац је са челницима вицешампиона Литваније потписао уговор на годину… »
Смаилагић нови кошаркаш Жалгириса

Смаилагић нови кошаркаш Жалгириса

Радио сто плус 28.06.2024
Дан након што је напустио Партизан, овај 23-годишњи кошаркаш је са Жалгирисом потписао двогодишњи уговор (1+1). “Срећан сам што постајем део Жалгириса. Радујем се такмичењу, победама и узбуђен сам што ћу упознати навијаче… »
Званично: Ален Смаилагић у Жалгирису!

Званично: Ален Смаилагић у Жалгирису!

Телеграф 28.06.2024
Озваничио је клуб. Партизан се опростио од Алена Смаилагића који је након три године напустио црно-белу екипу, а сада је већ представљен и у новом тиму, пошто ће идуће сезоне представљати Жалгирис из Каунаса. Жалгирис је остао… »

Вести дана »