Povezane vesti
Radić: Projekat „Jadar“ biće usvojen ako u Loznici od 10 građana za njega glasa šest
Danas 28.06.2024
Advokat Milenko Radić rekao je danas da će, po Zakonu o referendumu, projekat „Jadar“ za eksploataciju litijuma biti prihvaćen i ako u Loznici na njega izađe samo deset, a šest glasa za to. Radić je na konferenciji poslaničke grupe „Mi snaga naroda –… »
„Ovakav program uništavanja Srbije nije kandidovan ni na kojim izborima“: Poslanica MI o litijumu
Danas 28.06.2024
„Projekat Rio Tinta nema ni ekonomsko, ni socijalno, ali ni moralno opavdanje i zato će članovi pokreta „Mi snaga naroda“ danas biti na protestu sa građanima Gornjih Nedeljica, rekao je na konferenciji za novinare profesor Šumarskog fakulteta i član „Mi… »
Ratko Ristić: Projekat "Jadar" nema ni jedno razumno, ekološko, socijalno i moralno opravdanje
Insajder 28.06.2024
Profesor Šumarskog fakulteta u Beogradu Ratko Ristić ocenio je u petak 28. juna da realizacija projekta "Jadar" o ekspoataciji litijuma nema "nijedno razumno, ekonomsko, ekološko, socijalno, ni moralno opravdanje, kao i da će zajedno sa poslanicima… »
Profesor Ristić: Projekat 'Jadar' nema ni jedno razumno, ekološko, socijalno i moralno opravdanje
NIN 28.06.2024
Profesor Šumarskog fakulteta u Beogradu Ratko Ristić ocenio je danas da realizacija projekta " Jadar" o ekspoataciji litijuma nema "nijedno razumno, ekonomsko, ekološko, socijalno, ni moralno opravdanje, kao i da će zajedno sa poslanicima pokreta "Mi -… »
Profesor Ristić: Projekat 'Jadar' nema ni jedno razumno, ekološko, socijalno i moralno opravdanje
Novi magazin 28.06.2024
Profesor Šumarskog fakulteta u Beogradu Ratko Ristić ocenio je danas da realizacija projekta "Jadar" o eksploataciji litijuma nema "nijedno razumno, ekonomsko, ekološko, socijalno, ni moralno opravdanje, kao i da će zajedno sa poslanicima pokreta "Mi -… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Poslanici opozicije otkrivaju koliko tabloidi dobijaju od vlasti: Milionima se plaća obmanjivanje građana Srbije
Nova pre 13 minutajoš 23 povezane

Deo osnovaca od danas na raspustu, ostali se raspuštaju 20. juna
Zoom UE pre 47 minutajoš 19 povezanih

Predsednica EK izraelskom premijeru: Diplomatija najbolje rešenje sukoba sa Iranom
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Izraelska vojska objavila da kontroliše vazdušni prostor Teherana
Beta pre 18 minutajoš 68 povezanih