Povezane vesti

Reprezentativac slovenije odgovorio Aleksandru Vučiću (video)

Reprezentativac slovenije odgovorio Aleksandru Vučiću (video)

Dnevnik 28.06.2024
Strelac gola protiv Srbije, slovenački fudbaler Žan Karničnik, reagovao je na opasku predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon meča ove dve selekcije (1:1). Vučić je u jednom od svojih obraćanja izjavio da "nije sramota izgubiti od Engleske, ali… »
Reprezentativac Slovenije odgovorio Aleksandru Vučiću VIDEO

Reprezentativac Slovenije odgovorio Aleksandru Vučiću VIDEO

B92 28.06.2024
Strelac gola protiv Srbije, slovenački fudbaler Žan Karničnik, reagovao je na opasku predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon meča ove dve selekcije (1:1). Vučić je u jednom od svojih obraćanja izjavio da "nije sramota izgubiti od Engleske, ali… »
„Vučić je verovatno razočaran, pa zna koliko mi je plata“: Slovenac koji je dao gol Srbiji odgovorio predsedniku posle…

„Vučić je verovatno razočaran, pa zna koliko mi je plata“: Slovenac koji je dao gol Srbiji odgovorio predsedniku posle…

Nova 28.06.2024
Žan Karničnik je učinio da ga ljubitelji fudbala u Srbiji dobro upamte, pa čak i da politički vrh govori o njemu. Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu. Postigao je gol kojim je doveo Slovence… »
„Vučić je verovatno razočaran pa zna kolika mi je plata“

„Vučić je verovatno razočaran pa zna kolika mi je plata“

Sport klub 28.06.2024
Nakon eliminacije reprezentacije Srbije sa Evropskog prvenstva u fudbalu među izjavama koje su izazvale mnogo pažnje našla se i izjava predsednika Srbije o tome "ko nama daje golove". www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu! Aleksandar Vučić… »

Vesti dana »