Повезане вести

Американац на Газиместану: Упустио сам се у православље због Тесле и дошао на ово кључно место за српску историју

Американац на Газиместану: Упустио сам се у православље због Тесле и дошао на ово кључно место за српску историју

Нова 28.06.2024
Међу посетиоцима који у великом броју пристижу на Газиместан је и Американац Семјуел Мејсон. Као представник Фондације "Тесла Сциенце“, превалио је дугачак пут, чак преко океана, како би данас осетио атмосферу на Газиместану и… »
(ВИДЕО) Како изгледа обележавање Видовдана на Газиместану: Присутан и Американац

(ВИДЕО) Како изгледа обележавање Видовдана на Газиместану: Присутан и Американац

Данас 28.06.2024
Видовдан је дан када се све и свако види – древна је традиционална изрека у Срба на данашњи дан. Баш на Газиместану смо видели госта који је превалио дугачак пут, чак преко океана, како би данас осетио атмосферу на Газиместану и… »
Американац на Газиместану: Србин сам у срцу, православац сам због Тесле

Американац на Газиместану: Србин сам у срцу, православац сам због Тесле

Н1 Инфо 28.06.2024
Међу посетиоцима који у великом броју пристижу на Газиместан је и Американац Семјуел Мејсон. Као представник Фондације "Тесла Сциенце“, превалио је дугачак пут, чак преко океана, како би данас осетио атмосферу на Газиместану и… »

Вести дана »