Povezane vesti
"Ljudi na Tviteru govore da sam gej. To je i dalje uvreda?" Heni reagovao: "aj što ste zaostali, nego ste i glupi…"
Blic 28.06.2024
Reper Miloš Stojković, poznatiji kao Henny (27) jednom objavom izazvao je lavinu reakcija. Naime, Henny je odgovorio na spekulacije da je gej. - Ljudi na tviteru govore da sam gej. To je i dalje uvreda? Aj što ste zaostali, nego ste i glupi…, napisao… »
Repera optužili da je gej, on se odmah oglasio: Ljudima je to i dalje uvreda? Evo kako je zatvorio usta hejterima
Kurir 28.06.2024
Reper, Miloš Stojković, poznatiji kao Henny (27) jednom objavom izazvao je lavinu reakcija. Henny je odgovorio na spekulacije da je gej. - Ljudi na tviteru govore da sam gej. To je i dalje uvreda? Aj što ste zaostali, nego ste i glupi…, napisao je, a… »
Vesti dana »
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 43 minutajoš 13 povezanih
SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTS pre 14 minutajoš 26 povezanih
Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
Politika pre 7 satijoš 18 povezanih
Peticija da sat na železničkoj stanici u Novom Sadu trajno pokazuje vreme nesreće
Novi magazin pre 2 satajoš 16 povezanih