Povezane vesti
Moskva mora da započne proizvodnju raketa srednjeg i manjeg dometa
Politika 28.06.2024
Moskva mora da započne proizvodnju raketa srednjeg i manjeg dometa, kako bi bila u mogućnosti da odgovori na akcije Vašingtona, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin na operativnom sastanku sa članovima Saveta bezbednosti Rusije. "Mi smo 2019… »
Putin: Rusija će proizvoditi rakete srednjeg i manjeg dometa kao odgovor SAD
Vesti online 28.06.2024
Moskva mora da započne proizvodnju raketa srednjeg i manjeg dometa, kako bi bila u mogućnosti da odgovori na akcije Vašingtona, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin na operativnom sastanku sa članovima Saveta bezbednosti Rusije. – Mi smo 2019… »
Putin: Rusija će proizvoditi rakete srednjeg i manjeg dometa kao odgovor SAD
RTV 28.06.2024
MOSKVA - Moskva mora da započne proizvodnju raketa srednjeg i manjeg dometa, kako bi bila u mogućnosti da odgovori na akcije Vašingtona, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin na operativnom sastanku sa članovima Saveta bezbednosti Rusije. "Mi… »
Putin izdao važno upozorenje! Rusija treba da počne da proizvodi i eventualno raspoređuje rakete zbog akcija SAD
Kurir 28.06.2024
Raspoređivanje američkih raketa srednjeg i kratkog dometa u različitim regionima sveta izaziva zabrinutost u Rusiji i zahteva odgovor. Moskva bi mogla da počne proizvodnju raketa INF, a potom i njihovo razmeštanje, rekao je ruski predsednik Vladimir… »
Putin najavio obnovu proizvodnje nuklearnih raketa kratkog i srednjeg dometa
Slobodna Evropa 28.06.2024
Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je u petak, 28. juna, da će njegova zemlja nastaviti proizvodnju nuklearnih raketa kratkog i srednjeg dometa zbog, kako je naveo, poteza Sjedinjenih Država da ih rasporede u Evropi i Aziji. Sjedinjene Države su se… »
Putin prevaren: Izdao hitno naređenje
B92 28.06.2024
Moskva mora da započne proizvodnju raketa srednjeg i manjeg dometa, kako bi bila u mogućnosti da odgovori na akcije Vašingtona. To je rekao danas ruski predsednik Vladimir Putin na operativnom sastanku sa članovima Saveta bezbednosti Rusije. "Mi smo… »
Vesti dana »

Starmer: Odluka Izraela o Gazi je pogrešna, pozivamo na hitno preispitivanje
RTV pre 38 minutajoš 35 povezanih

SAD nude nagradu od 50 miliona dolara za informacije koje bi dovele do hapšenja predsednika Venecuele
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih