Povezane vesti
Srbija će zauvek čuvati sećanje na svoje sinove i kćeri
Politika 28.06.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević prisustvovao je danas u Pljevljima otkrivanju spomenika pripadniku Vojske Jugoslavije Predragu Leovcu koji je stradao u bici na Košarama 1999. godine. "Došao sam na Vidovdan da se poklonim senima Predraga Peđe Leovca… »
Spomenik heroju sa Košara potporučniku Predragu Peđi Leovcu otkriven danas u Pljevljima
Politika 28.06.2024
Spomenik heroju sa Košara potporučniku Predragu Peđi Leovcu otkriven je danas u Pljevljima, a ceremoniji su prisustvovali predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević, delegacija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i ambasador Republike Srbije u… »
Premijer Vučević nije zaboravio heroja s Košara na veliki srpski praznik: Večno ćemo čuvati sećanje na sinove i kćeri…
Dnevnik 28.06.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević posetio je Pljevlju na Vidovdan i tom prilikom se poklonio heroju s Košara Predragu Peđi Leovcu, potporučniku Vojske Jugoslavije, koji je poginuo 19. aprila 1999. godine. -Došao sam na Vidovdan da se poklonim senima… »
U Pljevljima otkriven spomenik Predragu Leovcu heroju sa Košara, prisustvovao premijer Srbije
RTV 28.06.2024
PRIJEPOLJE - Premijer Srbije Miloš Vučević prisustvovao je danas u Pljevljima otkrivanju spomenika pripadniku Vojske Jugoslavije Predragu Leovcu koji je stradao u bici na Košarama 1999. godine. "Došao sam na Vidovdan da se poklonim senima Predraga… »
Na vidovdan se odužili heroju sa Košara: U Pljevljima otkriven spomenik Predragu Leovcu, ceremoniji prisustvovao premijer…
Kurir 28.06.2024
U Pljevljima je danas otkriven spomenik Predragu Leovcu, heroju sa Košara. Otkrivanju spomenika prisustvovali su predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević, delegacija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori… »
Pljevlja, otkriven spomenik potporučniku Leovcu - heroju sa Košara
RTS 28.06.2024
Spomenik heroju sa Košara - potporučniku Predragu Peđi Leovcu otkriven je u Pljevljima. Ceremoniji su prisustvovali premijer Miloš Vučević, delegacija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori Nebojša Rodić… »
Otkriven spomenik potporučniku Leovcu u Pljevljima
Telegraf 28.06.2024
Potporučnik Vojske Jugoslavije Predrag (Mila) Leovac rođen je 20. decembra 1975. godine u Pljevljima u Crnoj Gori. Završio je Vojnu akademiju Kopnene vojske, smer pešadija. Tokom borbenih dejstava na Kosovu i Metohiji nalazio se na dužnosti komandira… »
Vučević: Srbija pamti i zauvek čuva sećanje na sinove i kćeri koji poginuli za slobodu
Telegraf 28.06.2024
Potporučnik Vojske Jugoslavije Predrag (Mila) Leovac rođen je 20. decembra 1975. godine u Pljevljima u Crnoj Gori. Premijer Srbije Miloš Vučević prisustvovao je danas u Pljevljima otkrivanju spomenika pripadniku Vojske Jugoslavije Predragu Leovcu… »
U Pljevljima otkriven spomenik Predragu Leovcu Na Vidovdan se odužili heroju sa Košara prisustvovao i premijer Vučević
Dnevnik 28.06.2024
U Pljevljima je danas otkriven spomenik Predragu Leovcu, a ceremoniji je prisustvovao i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević. On je u društvu sa predsednikom Opštine Pljevlja Dariom Vranešom i ministrom sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenadom… »
Vesti dana »
Svaka peta devojčica u Srbiji doživela nasilje, 74 odsto njih nisu prijavile
RTS pre 14 minutajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO Vuvuzele i pištaljke: Poslanici se trenutno ne tuku, ali je sednica Skupštine „blokirana“
Nova pre 14 minutajoš 130 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 25 minutajoš 14 povezanih
USPRS: Više od 90 odsto škola danas u štrajku, sledeće nedelje svi u obustavu rada
Novi magazin pre 1 satjoš 23 povezane