Povezane vesti

"Imam penziju od 300 evra": Poznatu Srpkinju iselili sa broda na kom je provela 19 godina: "Nekada sam živela u stanu sa…

"Imam penziju od 300 evra": Poznatu Srpkinju iselili sa broda na kom je provela 19 godina: "Nekada sam živela u stanu sa…

Blic 29.06.2024
Novinarka, spisateljica i vlasnica modne agencije “Miss Yu”, Vesna de Vinča punih 19 godina živela je na brodu iz kog je juče morala da se iseli. Naime , Vesna de Vinča godine je provela na brodu, a na Vračar se preselila samo u jednom periodu kako bi… »
Živi na brodu, a vila na Vračaru "zvrnda" prazna: Vesnu iselila policija, a ovde je živela nekad

Živi na brodu, a vila na Vračaru "zvrnda" prazna: Vesnu iselila policija, a ovde je živela nekad

Mondo 29.06.2024
Vesna de Vinča poseduje nekoliko nekretnina u Beogradu. Vesna de Vinča poseduje nekoliko nekretnina u Beogradu. Novinarka, književnica i vlasnica modne agencije “Miss Yu” Vesna De Vinča, godinama je živela na brodu sa pogledom na Kalemegdan, a njen san… »
Pogled na Hram, slike olje ivanjicki i skulptura od nekoliko hiljada evra: Vesnu de Vinču iselili sa splava, a evo gde je…

Pogled na Hram, slike olje ivanjicki i skulptura od nekoliko hiljada evra: Vesnu de Vinču iselili sa splava, a evo gde je…

Blic 28.06.2024
Vesna de Vinča punih 19 godina živi na splavu sa pogledom na Kalemegdan, a danas je morala da se iseli odatle. Naime , Vesna de Vinča godine je provela na brodu, a na Vračar se preselila samo u jednom periodu kako bi brinula o majci. Nakon smrti majke… »

Vesti dana »

Ispiti na novosadskom sajmu uz kordon policije

Ispiti na novosadskom sajmu uz kordon policije

RTS pre 11 minutajoš 16 povezanih
Kakvo nas vreme očekuje danas?

Kakvo nas vreme očekuje danas?

Danas pre 1 satjoš 17 povezanih
Incident u VIŠER-u: Studenti izbačeni iz zgrade tokom blokade

Incident u VIŠER-u: Studenti izbačeni iz zgrade tokom blokade

Serbian News Media pre 6 minutajoš 7 povezanih