Povezane vesti
"Ne bih uskakala: U g*vna da me zanima vaše mišljenje" Učesnica Zadruge plivala u vodi iz kanalizacije, a sad šokirala…
Blic 29.06.2024
Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Sandra Todić na svom Instagram profilu podelila je snimak na kojem se vidi kako sa drugaricom, skače i pliva u vodi koja se nakupila nakon obilne kiše u Beogradu. Sandra Todić, dobila je gomilu kritika na svoj… »
Plivala u vodi iz kanalizacije, A sada se oglasila Bivša rijaliti učesnica zgrozila javnost objavom, pa imala da poruči…
Kurir 29.06.2024
Bivša rijaliti učesnica Sandra Todić zgrozila je javnost novom objavom na svom Instagram profilu sa jednog od potopljenih delova naše prestonice posle nevremena. Sandra je sa drugaricom nakon obilne kiše koja je izazvala poplavu u Beogradu izašla… »
Ne bih uskakala u go**a da me zanima vaše mišljenje Oglasila se Zadrugarka nakon što je plivala u kanalizaciji, ponovo…
Alo 29.06.2024
Sandra je dobila gomilu kritika na svoj račun nakon ovog poteza. Bivša rijaliti učesnica, Sandra Todić, šokirala je celokupnu javnost kada je na svom Instagram profilu objavila snimak na kom se vidi kako sa drugaricom skače i pliva u vodi koja se… »
(Video) Učesnica Zadruge plivala u vodi iz kanalizacije: Šok scene iz Beograda: Skočila sa drugaricom, a onda i zaplesale
Blic 28.06.2024
Sandra Todić bivša učesnica "Zadruge" šokirala je snimkom, na kojem se vidi da su ona i njena drugarica skočile u vodu, koja je poplavila delove Beograda nakon nevremena u srpskoj prestonici. Jako nevreme koje je juče pravilo haos po Srbiji, dovelo… »
Vesti dana »

Novosadski studenti u blokadi pozivaju građane na protest zbog ukidanja pritvora SNS aktivistima
Danas pre 30 minutajoš 13 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 55 minutajoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO U Beogradu večeras skup podrške zaposlenima na Pravnom fakultetu: Novosađani ministra Dejana Vuka Stankovića ispratili povicima „ua“
Nova pre 0 minutajoš 59 povezanih

Trojici osumnjičenih za lomljenje vilice studentkinji ukinut pritvor, jedan dobio nanogvicu
Moj Novi Sad pre 15 minutajoš 20 povezanih

Dan posle "Vostani Serbije": Studenti najavljuju ulazak u novu fazu protesta, vlast i dalje bez potvrdnog odgovora o izborima
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane