Повезане вести

"Не бих ускакала: У г*вна да ме занима ваше мишљење" Учесница Задруге пливала у води из канализације, а сад шокирала…

"Не бих ускакала: У г*вна да ме занима ваше мишљење" Учесница Задруге пливала у води из канализације, а сад шокирала…

Блиц 29.06.2024
Бивша учесница ријалитија "Задруга", Сандра Тодић на свом Инстаграм профилу поделила је снимак на којем се види како са другарицом, скаче и плива у води која се накупила након обилне кише у Београду. Сандра Тодић, добила је… »
Пливала у води из канализације, А сада се огласила Бивша ријалити учесница згрозила јавност објавом, па имала да поручи једно!…

Пливала у води из канализације, А сада се огласила Бивша ријалити учесница згрозила јавност објавом, па имала да поручи једно!…

Курир 29.06.2024
Бивша ријалити учесница Сандра Тодић згрозила је јавност новом објавом на свом Инстаграм профилу са једног од потопљених делова наше престонице после невремена. Сандра је са другарицом након обилне кише која је изазвала поплаву… »
Не бих ускакала у го**а да ме занима ваше мишљење Огласила се Задругарка након што је пливала у канализацији, поново шокирала…

Не бих ускакала у го**а да ме занима ваше мишљење Огласила се Задругарка након што је пливала у канализацији, поново шокирала…

Ало 29.06.2024
Сандра је добила гомилу критика на свој рачун након овог потеза. Бивша ријалити учесница, Сандра Тодић, шокирала је целокупну јавност када је на свом Инстаграм профилу објавила снимак на ком се види како са другарицом скаче и… »
(Видео) Учесница Задруге пливала у води из канализације: Шок сцене из Београда: Скочила са другарицом, а онда и заплесале

(Видео) Учесница Задруге пливала у води из канализације: Шок сцене из Београда: Скочила са другарицом, а онда и заплесале

Блиц 28.06.2024
Сандра Тодић бивша учесница "Задруге" шокирала је снимком, на којем се види да су она и њена другарица скочиле у воду, која је поплавила делове Београда након невремена у српској престоници. Јако невреме које је јуче правило… »

Вести дана »