Повезане вести

Биден признао лош наступ у дебати са Трумпом, али не одустаје од утрке

Биден признао лош наступ у дебати са Трумпом, али не одустаје од утрке

Ал Јазеера 29.06.2024
Биден је вец́и дио говора током скупа посветио указивању на оно што је назвао Трумповим лажним тврдњама током дебате о економији, имиграцији и криминалу. Предсједник Сједињених Америчких Држава Јое Биден осврнуо се на свој лош… »
Огласио се Бајден након фијаска са Трампом! Оно што је рекао оставило све без речи!

Огласио се Бајден након фијаска са Трампом! Оно што је рекао оставило све без речи!

Правда 29.06.2024
Председник САД Џозеф Бајден осврнуо се на свој лош учинак у председничкој дебати, само неколико сати након што је посустао на сцени у "мечу" против бившег председника Доналда Трампа. Виши помоћник у његовом предизборном штабу… »
Бајден и сам зна колико је био лош: Не дебатујем као некада, али знам да кажем истину и нећу одустати

Бајден и сам зна колико је био лош: Не дебатујем као некада, али знам да кажем истину и нећу одустати

Еуроневс 29.06.2024
Председник САД Џозеф Бајден осврнуо се на свој лош учинак у председничкој дебати, само неколико сати након што је посустао на сцени у "мечу" против бившег председника Доналда Трампа. Виши помоц́ник у његовом предизборном штабу… »
Бајден о дебати: Знам да нисам добар као пре

Бајден о дебати: Знам да нисам добар као пре

Недељник 29.06.2024
Председник Џо Бајден покушао је да смири панику око своје кандидатуре у дану након његовог врло проблематичног наступа у дебати, говорећи присталицама на предизборном скупу у петак да, упркос томе што није био тако млад као… »
Бајден о дебати: Знам да нисам добар као пре - нисам млад човек, не ходам тако лако као некада

Бајден о дебати: Знам да нисам добар као пре - нисам млад човек, не ходам тако лако као некада

Радио 021 29.06.2024
Председник САД Џо Бајден покушао је да смири панику око своје кандидатуре у дану након његовог врло проблематичног наступа у дебати. Присталицама је на предизборном скупу у петак рекао да, упркос томе што није био тако млад као… »

Вести дана »