Повезане вести
Биден признао лош наступ у дебати са Трумпом, али не одустаје од утрке
Ал Јазеера 29.06.2024
Биден је вец́и дио говора током скупа посветио указивању на оно што је назвао Трумповим лажним тврдњама током дебате о економији, имиграцији и криминалу. Предсједник Сједињених Америчких Држава Јое Биден осврнуо се на свој лош… »
Огласио се Бајден након фијаска са Трампом! Оно што је рекао оставило све без речи!
Правда 29.06.2024
Председник САД Џозеф Бајден осврнуо се на свој лош учинак у председничкој дебати, само неколико сати након што је посустао на сцени у "мечу" против бившег председника Доналда Трампа. Виши помоћник у његовом предизборном штабу… »
Бајден и сам зна колико је био лош: Не дебатујем као некада, али знам да кажем истину и нећу одустати
Еуроневс 29.06.2024
Председник САД Џозеф Бајден осврнуо се на свој лош учинак у председничкој дебати, само неколико сати након што је посустао на сцени у "мечу" против бившег председника Доналда Трампа. Виши помоц́ник у његовом предизборном штабу… »
Бајден о дебати: Знам да нисам добар као пре
Недељник 29.06.2024
Председник Џо Бајден покушао је да смири панику око своје кандидатуре у дану након његовог врло проблематичног наступа у дебати, говорећи присталицама на предизборном скупу у петак да, упркос томе што није био тако млад као… »
Бајден о дебати: Знам да нисам добар као пре - нисам млад човек, не ходам тако лако као некада
Радио 021 29.06.2024
Председник САД Џо Бајден покушао је да смири панику око своје кандидатуре у дану након његовог врло проблематичног наступа у дебати. Присталицама је на предизборном скупу у петак рекао да, упркос томе што није био тако млад као… »
Вести дана »

'Дошао је и тај дан': Трамп одложио сусрет са Путином и увео санкције руским нафтним гигантима
BBC News пре 1 сатјош 84 повезане

Снажно невреме стиже у Србију: Ови делови земље биће први на удару, спремите се и на орканске ударе ветра
Мондо пре 2 сатајош 26 повезаних

Ко суди Звезди? Свађао се са Калинићем, "режирао" хаос са Барселоном
Б92 пре 11 минутајош 38 повезаних