Povezane vesti

Vučević: Voleo bih da znam da je kraj problemima na KiM moguć, ali plašim se da nije

Vučević: Voleo bih da znam da je kraj problemima na KiM moguć, ali plašim se da nije

Politika 29.06.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da bi voleo da zna da je kraj problemima na teritoriji Kosova i Metohije moguć, ali da se plaši da nije i da će međunarodna zajednica reagovati. „Ponovo su zabranili (privremene vlasti u Prištini)… »
Premijer Vučević: Dobra vest je da smo, uz sve nemoguće okolnosti, uspešno sproveli završne ispite za upis u srednje…

Premijer Vučević: Dobra vest je da smo, uz sve nemoguće okolnosti, uspešno sproveli završne ispite za upis u srednje…

Dnevnik 29.06.2024
Po međunarodnom pravu, ali i našem, a i pravdi, srpska Vlada bi juče održala posebnu sednicu u Gračanici, ali to nije moguće, jer se ne poštuje nijedno pravilo, naglasio je premijer Srbije Miloš Vučević za Jutarnji dnevnik, na RTS1. -Pričali… »
Premijer Vučević: Uspešno smo sproveli završne ispite za upis u škole, deca na KiM će imati ista prava kao i u ostatku…

Premijer Vučević: Uspešno smo sproveli završne ispite za upis u škole, deca na KiM će imati ista prava kao i u ostatku…

Kurir 29.06.2024
Po međunarodnom pravu, ali i našem, a i pravdi, srpska Vlada bi juče održala posebnu sednicu u Gračanici, ali to nije moguće, jer se ne poštuje nijedno pravilo, naglasio je premijer Srbije Miloš Vučević za Jutarnji dnevnik, na RTS1. -Pričali… »
Vučević: Uspešno smo sproveli završne ispite za upis u srednje škole, deca na KiM će imati ista prava

Vučević: Uspešno smo sproveli završne ispite za upis u srednje škole, deca na KiM će imati ista prava

Euronews 29.06.2024
Po međunarodnom pravu, ali i našem, a i pravdi, srpska Vlada bi juče održala posebnu sednicu u Gračanici, ali to nije moguće, jer se ne poštuje nijedno pravilo, naglasio je premijer Srbije Miloš Vučević za Jutarnji dnevnik, na RTS1. "Pričali… »
Vučević: Kurti bi voleo da Srbija napravi pogrešan korak kako bi došlo do eskalacije

Vučević: Kurti bi voleo da Srbija napravi pogrešan korak kako bi došlo do eskalacije

N1 Info 29.06.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da je za Srbe na Kosovu svaki dan "teror" i kao i da bi premijer Kosova Aljbin Kurti voleo da Srbija napravi "pogrešan korak" kako bi došlo do eskalacije. U programu RTS rekao je da „Kurti nastavlja… »
Vučević: Nebo nad Srbijom još sigurnije i bezbednije, sa sistemom HQ 17

Vučević: Nebo nad Srbijom još sigurnije i bezbednije, sa sistemom HQ 17

RTV 29.06.2024
BEOGRAD - Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je na Vidovdan po prvi put prikazan deo novih protivazduhoplovnih sistema, odnosno protivvazduhoplovne odbrane, a to je sistem HQ 17 koje smo uvezli iz Kine. "To pokazuje da je danas nebo nad… »
"Ponovo su zabranili ulazak": Vučević: Voleo bih da znam da je kraj problemima na KiM moguć, ali plašim se da nije

"Ponovo su zabranili ulazak": Vučević: Voleo bih da znam da je kraj problemima na KiM moguć, ali plašim se da nije

Blic 29.06.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da bi voleo da zna da je kraj problemima na teritoriji Kosova i Metohije moguć, ali da se plaši da nije i da će međunarodna zajednica reagovati. - Ponovo su zabranili (privremene vlasti u Prištini)… »
Vučević: Vlasti u Prištini napale institucije EPS

Vučević: Vlasti u Prištini napale institucije EPS

Danas 29.06.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je za Srbe na Kosovu svaki dan „teror“ i kao i da bi premijer Kosova Aljbin Kurti voleo da Srbija napravi „pogrešan korak“ kako bi došlo do eskalacije. U programu Radio-Televizije… »
Vučević: Za Srbe na Kosovu svaki dan teror, Kurti bi voleo da dođe do eskalacije

Vučević: Za Srbe na Kosovu svaki dan teror, Kurti bi voleo da dođe do eskalacije

Novi magazin 29.06.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je za Srbe na Kosovu svaki dan "teror" i kao i da bi premijer Kosova Aljbin Kurti voleo da Srbija napravi "pogrešan korak" kako bi došlo do eskalacije. U programu Radio-Televizije Srbije (RTS)… »

Beta 29.06.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je za Srbe na Kosovu svaki dan "teror" i kao i da bi premijer Kosova Aljbin Kurti voleo da Srbija napravi "pogrešan korak" kako bi došlo do eskalacije. U programu Radio-Televizije Srbije (RTS)… »
Vučević: Da je situacija drugačija, ne bismo mi za Vidovdan bili u Kruševcu!

Vučević: Da je situacija drugačija, ne bismo mi za Vidovdan bili u Kruševcu!

Vesti online 29.06.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da bi voleo da zna da je kraj problemima na teritoriji Kosova i Metohije moguć, ali da se plaši da nije i da će međunarodna zajednica reagovati. – Ponovo su zabranili (privremene vlasti u Prištini) ulazak… »

Radio sto plus 29.06.2024
U programu Radio-Televizije Srbije (RTS) rekao je da “Kurti nastavlja sa svojom politikom” i da su juče vlasti u Prištini “napale institucije Elktroprivrede Srbije”, te da se nada da će neko iz međunarodne zajednice da reaguje, ali da se boji… »
"Plašim se da nije kraj problemima na KiM" Vučivić: Srbi moraju da budu strpljivi

"Plašim se da nije kraj problemima na KiM" Vučivić: Srbi moraju da budu strpljivi

Alo 29.06.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da bi voleo da zna da je kraj problemima na teritoriji Kosova i Metohije moguć, ali da se plaši da nije i da će međunarodna zajednica reagovati. "Ponovo su zabranili (privremene vlasti u Prištini)… »

Insajder 29.06.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je u subotu 29. juna da bi voleo da zna da je kraj problemima na teritoriji Kosova i Metohije moguć, ali da se plaši da nije i da će međunarodna zajednica reagovati. 'Ponovo su zabranili ulazak na teroritiju… »
Vidovdan temelj časti i slobode

Vidovdan temelj časti i slobode

Vesti online 29.06.2024
U Srbiji je brojnim manifestacijama obeležen nacionalni praznik Vidovdan i 635 godina Boja na Kosovu, a centralni događaj i svečana sednica Vlade Srbije održani su u Kruševcu, nekadašnjoj prestonici kneza Lazara koji je sa svojom vojskom poginuo u… »

Telegraf 29.06.2024
Vučević je podsetio da su predstavnici vlasti u Prištini u petak izvršili napade na određene objekte Elektroprivrede Srbije. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da bi voleo da zna da je kraj problemima na teritoriji Kosova i Metohije… »
Martinović: Vidovdan posvećen onima koji nisu poklekli pred nepravdom i jačom silom

Martinović: Vidovdan posvećen onima koji nisu poklekli pred nepravdom i jačom silom

Telegraf 29.06.2024
Martinović je prisustvovao današnjoj svečanoj sednici Vlade Republike Srbije održanoj u Kruševcu povodom obeležavanja Vidovdana i 635-godišnjice Boja na Kosovu, saopštilo je danas Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Ministar… »

Vesti dana »