Povezane vesti
"Crnke, zgodne, temperamentne, lepo pevaju": Ceca i Andreana Čekić traže muža iz ove zemlje, obratile se koleginici za…
Blic 29.06.2024
Pevačica i jedna od naših najvećih zvezdi, Svetlana Ceca Ražnatović, u svojoj emisiji "Ceca show" našalila se da traži muža fudbalera. Ona je ugostila pevačicu Katarinu Kaću Grujić, čiji je suprug fudbaler, pa se sa njom našalila da mogu da… »
"Bila sam histerična" Kaća Grujić u "Ceca show" otvorila dušu o odnosu sa Gobeljićem: "Samo sam kukala kako mi nedostaje…
Blic 28.06.2024
Pevačica Katarina Kaća Grujić gošća je emisije Ceca show na Blic TV, gde je otkrila detalje svog odnosa sa partnerom, fudbalerom Markom Gobeljićem. U petak, 28. juna, od 22 časova, samo na "Blic" televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama… »
Vesti dana »
Ana Brnabić i nezadovoljni građanin u žestokoj raspravi tokom protesta u Rakovici (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Univerzitet u Kragujevcu osudio napade na studente, traži od nadležnih da ih zaštite
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Tinejdžer planirao napad na džamiju: Odmah uhapšen! Ono što je policija našla u njegovoj kući je jezivo
Blic pre 34 minutajoš 1 povezana