Povezane vesti
Bodičite: Zašto su naoružani vandali nasrnuli na drvo vredno milione u Nepalu
BBC News 29.06.2024
Porodica Dil Bahadur Tamanga izgubila je izvor prihoda koji ih je prethodnih godina čuvao od finansijskih nedaća. „Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?" Dil Bahadur Tamang se sa suzama u očima… »
Radio 021 29.06.2024
Porodica Dil Bahadur Tamanga izgubila je izvor prihoda koji ih je prethodnih godina čuvao od finansijskih nedaća. BBC Drveće postaje zlatni rudnik „Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?" Dil… »
Danas 29.06.2024
„Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?“ Dil Bahadur Tamang se sa suzama u očima priseća drveta bodičite sa kojim je odrastao. Dil Bahadur (42) rođen je u mestu zvanom Nagbeli, u ruralnoj… »
Danas 29.06.2024
„Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?“ Dil Bahadur Tamang se sa suzama u očima priseća drveta bodičite sa kojim je odrastao. Dil Bahadur (42) rođen je u mestu zvanom Nagbeli, u ruralnoj… »
Južne vesti 29.06.2024
BBC Drveće postaje zlatni rudnik „Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?" Dil Bahadur Tamang se sa suzama u očima priseća drveta bodičite sa kojim je odrastao. Dil Bahadur (42) rođen je u mestu… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda idu ka Novom Sadu, policija obezbeđuje trasu: Stigli u Staru Pazovu, ovako će izgledati ostatak puta (foto/video)
Blic pre 14 minutajoš 50 povezanih
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 3 satajoš 33 povezane
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada – kolona stigla u Staru Pazovu
Sputnik pre 13 minutajoš 72 povezane
Nema preživelih u sudaru vojnog helikoptera i putničkog aviona u Vašingtonu
RTS pre 49 minutajoš 118 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih