Povezane vesti
Bodičite: Zašto su naoružani vandali nasrnuli na drvo vredno milione u Nepalu
BBC News 29.06.2024
Porodica Dil Bahadur Tamanga izgubila je izvor prihoda koji ih je prethodnih godina čuvao od finansijskih nedaća. „Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?" Dil Bahadur Tamang se sa suzama u očima… »
Radio 021 29.06.2024
Porodica Dil Bahadur Tamanga izgubila je izvor prihoda koji ih je prethodnih godina čuvao od finansijskih nedaća. BBC Drveće postaje zlatni rudnik „Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?" Dil… »
Danas 29.06.2024
„Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?“ Dil Bahadur Tamang se sa suzama u očima priseća drveta bodičite sa kojim je odrastao. Dil Bahadur (42) rođen je u mestu zvanom Nagbeli, u ruralnoj… »
Danas 29.06.2024
„Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?“ Dil Bahadur Tamang se sa suzama u očima priseća drveta bodičite sa kojim je odrastao. Dil Bahadur (42) rođen je u mestu zvanom Nagbeli, u ruralnoj… »
Južne vesti 29.06.2024
BBC Drveće postaje zlatni rudnik „Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?" Dil Bahadur Tamang se sa suzama u očima priseća drveta bodičite sa kojim je odrastao. Dil Bahadur (42) rođen je u mestu… »
Vesti dana »
Inženjer koji je bio zadužen za nadzor radova u Novom Sadu: Ne mogu da dozvolim da nas zvaničnici lažu u oči
Pravda pre 1 satjoš 17 povezanih
Potvrda o prijavi radova na Železničkoj stanici podneta samo dve nedelje pre tragedije: Miroslav Aleksić izneo nove detalje o nesreći u Novom Sadu
Nova pre 44 minutajoš 35 povezanih
Vučić poručio Evropi da treba da donosi strateške odluke, a ne da se bavi „tricama i kučinama“
N1 Info pre 25 minutajoš 26 povezanih