Povezane vesti
Bodičite: Zašto su naoružani vandali nasrnuli na drvo vredno milione u Nepalu
BBC News 29.06.2024
Porodica Dil Bahadur Tamanga izgubila je izvor prihoda koji ih je prethodnih godina čuvao od finansijskih nedaća. „Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?" Dil Bahadur Tamang se sa suzama u očima… »
Radio 021 29.06.2024
Porodica Dil Bahadur Tamanga izgubila je izvor prihoda koji ih je prethodnih godina čuvao od finansijskih nedaća. BBC Drveće postaje zlatni rudnik „Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?" Dil… »
Danas 29.06.2024
„Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?“ Dil Bahadur Tamang se sa suzama u očima priseća drveta bodičite sa kojim je odrastao. Dil Bahadur (42) rođen je u mestu zvanom Nagbeli, u ruralnoj… »
Danas 29.06.2024
„Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?“ Dil Bahadur Tamang se sa suzama u očima priseća drveta bodičite sa kojim je odrastao. Dil Bahadur (42) rođen je u mestu zvanom Nagbeli, u ruralnoj… »
Južne vesti 29.06.2024
BBC Drveće postaje zlatni rudnik „Mogli su da se istresu na meni ako su imali neki problem! Zašto su morali da poseku to drvo?" Dil Bahadur Tamang se sa suzama u očima priseća drveta bodičite sa kojim je odrastao. Dil Bahadur (42) rođen je u mestu… »
Vesti dana »

Franceinfo o studentima biciklistima u Strazburu, korupciji i ograničenom ođeku dešavanja u Srbiji
Beta pre 52 minutajoš 26 povezanih

Završen sastanak u Evropskom parlamentu; Studente u Strazburu primili evroposlanici iz Slovenije i Hrvatske
RTV pre 10 minutajoš 36 povezanih

Inženjeri u Novom Sadu predali peticiju da se kolege optužene za pad nadstrešnice brane sa slobode
Danas pre 52 minutajoš 59 povezanih

Stanković odbacio navode o seksualnom uznemiravanju studentkinja: "Ne postoji ni jedna prijava"
NIN pre 16 minutajoš 35 povezanih

Tužilaštvo traži pritvor za inženjera Đajića osumnjičenog za ugrožavanje Vučićeve sigurnosti
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 24 povezane