Повезане вести

"Отац ме је силовао од 5. Године" Језива исповест ћерка славног глумца, проговорила и сестра

"Отац ме је силовао од 5. Године" Језива исповест ћерка славног глумца, проговорила и сестра

Мондо 29.06.2024
Пола Кински написала је књигу о злостављању које је трпела од стране свог оца, прослављеног глумца Клауса. Пола Кински написала је књигу о злостављању које је трпела од стране свог оца, прослављеног глумца Клауса. Чекала… »
Ћерка славног глумца: "Отац ме силовао од пете године, била сам зависна од његове пажње" ВИДЕО

Ћерка славног глумца: "Отац ме силовао од пете године, била сам зависна од његове пажње" ВИДЕО

Б92 29.06.2024
Славна немачка глумица Пола Кински је шокирала јавност једним интервјуом у ком је открила потресне детаље из свог живота. Пола Кински је ћерка прослављеног Клауса Кинског, а једним интервјуом за магазин Стерн бацила је сенку на… »
"Отац ме је редовно силовао од моје 5. Године" Ћерка легендарног глумца ћутала 31 годину: "Говорио ми је да сви очеви то раде"…

"Отац ме је редовно силовао од моје 5. Године" Ћерка легендарног глумца ћутала 31 годину: "Говорио ми је да сви очеви то раде"…

Курир 29.06.2024
Чекала је чак 31 годину да проговори, а онда је Пола Кински оптужбама на рачун славног оца шокирала свет. Њен отац је био славни глумац Клаус Кински, а Полина прича била је она о страшном злостављању које је проживљавала од… »

Вести дана »