Повезане вести
"Отац ме је силовао од 5. Године" Језива исповест ћерка славног глумца, проговорила и сестра
Мондо 29.06.2024
Пола Кински написала је књигу о злостављању које је трпела од стране свог оца, прослављеног глумца Клауса. Пола Кински написала је књигу о злостављању које је трпела од стране свог оца, прослављеног глумца Клауса. Чекала… »
Ћерка славног глумца: "Отац ме силовао од пете године, била сам зависна од његове пажње" ВИДЕО
Б92 29.06.2024
Славна немачка глумица Пола Кински је шокирала јавност једним интервјуом у ком је открила потресне детаље из свог живота. Пола Кински је ћерка прослављеног Клауса Кинског, а једним интервјуом за магазин Стерн бацила је сенку на… »
"Отац ме је редовно силовао од моје 5. Године" Ћерка легендарног глумца ћутала 31 годину: "Говорио ми је да сви очеви то раде"…
Курир 29.06.2024
Чекала је чак 31 годину да проговори, а онда је Пола Кински оптужбама на рачун славног оца шокирала свет. Њен отац је био славни глумац Клаус Кински, а Полина прича била је она о страшном злостављању које је проживљавала од… »
Вести дана »

Ово су жртве убиства у Прилепу: Убица убио Панча и малог Милана (11), бацио бомбу на полицију
Нова пре 1 сатјош 26 повезаних

Инсајдер: Омогућен наставак истраге пада надстрешнице, суд вратио предмет тужилаштву
Нова економија пре 1 сатјош 14 повезаних

Временска прогноза за Србију: претежно сунчано и топло време са променљивом облачношћу и освежењем од средине недеље
Наслови.аи пре 3 сатајош 20 повезаних

Стање на граничним прелазима Србије и Северне Македоније током летње туристичке сезоне
Наслови.аи пре 3 минутајош 14 повезаних