Повезане вести

Алкараз: "Новак је и у овом стању фаворит"

Алкараз: "Новак је и у овом стању фаворит"

Спортске.нет 29.06.2024
Карлос Алкараз је шпанским новинарима пред учешће на Вимблдону рекао да је срео Новака Ђоковића и да је имао шта да му каже. "Причао сам са њим, рекао сам му да је супер човек. Знамо колико је професионалан, колико брине о свом… »
Јаке речи великог ривала: Ево шта је Синер рекао после спаринга са Ђоковићем

Јаке речи великог ривала: Ево шта је Синер рекао после спаринга са Ђоковићем

Вечерње новости 29.06.2024
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић одиграо је егзибициони меч са првим рекетом света Јаником Синером у оквиру припрема за Вимблдон, а Италијан је сада прокоментарисао тај сусрет, као и саму игру Ђоковића. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЕТТОРЕ… »
Ђоковић све запањио: Пред Вимблдон причао о фудбалу и Алкаразу - а оно што је рекао о повреди ће одушевити све навијаче

Ђоковић све запањио: Пред Вимблдон причао о фудбалу и Алкаразу - а оно што је рекао о повреди ће одушевити све навијаче

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић обратио се медијима на конференцији поводом наступа на Вимблдону. Фото: Профимедиа На самом почетку, Ђоковић се осврнуо на повреду колена. - Осећам се добро! Да, хајде да причам одмах о… »
Новак о колену: "Одлично је!"

Новак о колену: "Одлично је!"

Спортске.нет 29.06.2024
Добре вести са трећег гренд слема. Новак Ђоковић не само да ће играти Вимблдон, већ је и 100% спреман да покаже сав квалитет. Што се тиче повреде колена, он је истакао да је то прошлост. "Осећам се добро! Да, хајде да причам… »
Зашто ризикујеш, Новаче: То ме је и супруга питала…

Зашто ризикујеш, Новаче: То ме је и супруга питала…

Спорт клуб 29.06.2024
„Како се осећаш“, гласило је уводно питање модератора на конференцији за медије Новака Ђоковића пред Вимблдон. Новак о фудбалерима: Нема средине, па све по списку свима… „Добро сам, добро“, рекао је Новак и није сачекао питање… »
Овако говори прави шампион: Новак Ђоковић о неуспеху Орлова на еуро – Најежио сам се…

Овако говори прави шампион: Новак Ђоковић о неуспеху Орлова на еуро – Најежио сам се…

Хот спорт 29.06.2024
Новак се обратио јавности на конференцији пред наступ на Вимблдону Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић наступиће на овогодишњем Вимблдону, упркос не толико давној операцији колена. Он је одрадио неколико тренинг мечева, а… »
Новак Ђоковић пред почетак Вимблдона: Нисам супер човек, осећам се добро, самоуверен сам и сигуран у колено (фото)

Новак Ђоковић пред почетак Вимблдона: Нисам супер човек, осећам се добро, самоуверен сам и сигуран у колено (фото)

Дневник 29.06.2024
"Осећам се добро. Играм у уторак и самоуверен сам и сигуран у колено. До сада је све позитивно", изјавио је данас српски тенисер Новак Ђоковић уочи почетка Вимблдона. Ђоковић се четвртог јуна уочи меча четвртфинала против Каспера… »
Алкаразове речи о Ђоковићу одзвањају: Шпанац је овим речима описао повреду српског тенисера

Алкаразове речи о Ђоковићу одзвањају: Шпанац је овим речима описао повреду српског тенисера

Шпански тенисер Карлос Алкараз говорио је за медије пред Вимблдон, а том приликом је споменуо и Новака Ђоковића. Фото: Профимедиа Момак из Мурсије је прокоментарисао то што се Ђоковић у кратком року опоравио од повреде. - Причао… »
„Играли смо само 45 минута“: Синер имао посебну поруку на питање о Ђоковићу

„Играли смо само 45 минута“: Синер имао посебну поруку на питање о Ђоковићу

Нова 29.06.2024
Светски број један Јаник Синер биће први фаворит за освајање Вимблдона по проценама и стручњака и кладионица. Италијан је у званичном обраћању пред старт турнира добио и питање шта може да се очекује од Новака Ђоковића након… »
Алкарас о Ђоковићу: Он је фаворит

Алкарас о Ђоковићу: Он је фаворит

Б92 29.06.2024
Шпански тенисер Карлос Алкарас говорио је о Новаку Ђоковићу пред почетак Вимблдона. Вимблдон се ове године одржава од 1. до 14. јула у Лондону и српски тенисер Новак Ђоковић други је носилац турнира. Бивши први, а сада трећи… »
"За мене је привилегија да тренирам са њим" Синер одушевио планету речима о Ђоковићу - питали га за Новакову игру после…

"За мене је привилегија да тренирам са њим" Синер одушевио планету речима о Ђоковићу - питали га за Новакову игру после…

Курир 29.06.2024
Специјални извештач из Лондона: Вук Брајовић Први играч света Јаник Синер наговестио је остварење највиших циљева на овогодишњем Вимблдону освајањем турнира у Халеу. “Срећан сам што сам овде, јер ће овогодишњи Вимблдон бити… »
Синер прокоментарисао Новакову игру након операције: "Привилегија је тренирати с њим, а то питање..."

Синер прокоментарисао Новакову игру након операције: "Привилегија је тренирати с њим, а то питање..."

Телеграф 29.06.2024
Освојио је сет са 6:3, а о стању Новаковог колена након операције није могао рећи нешто више. Јаник Синер се пред почетак Вимблдона обратио новинарима и између осталог прокоментарисао спаринг сет који је на Централном терену… »
Идеалан жреб за Ђоковића

Идеалан жреб за Ђоковића

Политика 29.06.2024
Најбољи тенисер свих времена и даље се опоравља од повреде, али је ипак одлучио да игра у Лондону. – Први противник Чех Коприва, три главна ривала Синер, Алкараз и Медведев у другом делу костура. Новак Ђоковић ће стартовати на… »
Какве припреме: Новак Ђоковић се одлучио на још један важан потез пре Вимблдона

Какве припреме: Новак Ђоковић се одлучио на још један важан потез пре Вимблдона

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић интензивно се припрема да заигра на Вимблдону, а након спаринг мечева са Јаником Синером и Данилом Медведевим, сада се Новак одлучио на још један значајан потез. Фото: Профимедиа Како преноси… »
Најбољи тенисер икада пред Вимблдон: Ево зашто је Новак контактирао Златана Ибрахимовића!

Најбољи тенисер икада пред Вимблдон: Ево зашто је Новак контактирао Златана Ибрахимовића!

Хот спорт 29.06.2024
Спреман је за један од највећих тениских турнира! Новак Ђоковић је брзо пребродио своју повреду колена након незгоде на Ролан Гаросу. Српски тенисер, који је морао да се повуче са турнира и подвргне се операцији, показао је… »
Ђоковић: Савет Златана Ибрахимовића је био од велике помоћи

Ђоковић: Савет Златана Ибрахимовића је био од велике помоћи

Б92 29.06.2024
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић ће играти на Вимблдону упркос операцији колена коју је имао пре нешто више од месец дана. Новак је своју генералну пробу пред старт трећег Грен слема сезоне имао против Руса Данила Медведева… »
Новак први пут о операцији колена: Сјајно је играти без болова, биле су ово тешке три недеље

Новак први пут о операцији колена: Сјајно је играти без болова, биле су ово тешке три недеље

Еуроневс 29.06.2024
Многи фанови "белог спорта" остали су забринути након што је Новак Ђоковић доживео повреду колена на Ролан Гаросу, због чега је и раније окончао такмичење. Српски тенисер морао је потом и на операцију, после чега је наступ на… »

Вести дана »